Nem durva, hogy most már k*csögnek nevezik Alföldit a parlamentben?
A Jobbiktól az egyik okos nevezte szó szerint ennek, és követelik a leváltását, mert beszólt egy újságírónőnek, de véleményem szerint nem obszcén az, amit ők annak hívnak, mert szó szerint ezt mondta:
"Önnek pedig kívánok sok orális szexet ...."
Most ez obszcén lenne? És emiatt már megint megy a cirkusz, hogy eltávolítsák a Nemzeti éléről?
Sztetek nem túlzás ez ?
A Jobbik már nagyon régóta munkálkodik ezen Alföldi melegsége miatt, de mi köze van a melegségének a Nemzeti vezetéséhez?
Nem durva, mert köcsög is.
Csak fogást keresnek rajta.
És valóban mennie kellene a Nemzetiből, jól elcseszte már eddig is a renomét.
jó de mi köze a melegségének a Nemzeti vezetéséhez?? én csak a kapcsolatot nem látom
(az meg más kérdés, h nem kéne ennyire durvának lenni sztem)
"Önnek pedig kívánok sok orális szexet ...."
Szerintem Te azt nem érted, hogy mondott ezzel a nőnek.
Nem azért kellene mennie mert meleg, hanem azért mert kuplerájt csinált a Nemzeti Színházból.
A színház vezetés szakma,amibe a politikának nem lenne szabad beleszólni.
Ha Alföldi rossz igazgató,rossz műsorokat játszanak,akkor a kritikusok lehúzzák,és a közönség nem megy be az előadásra.
Amíg van közönsége,addig teljesen mindegy,hogy milyen politikai nézete van,és milyen a nemi identitása.
Kedves kérdező, kár itt ilyen kérdéseket feltenni. Ide sok, "hazafinak érzem magam, ezért utálom a melegeket, zsidókat stb." szájkaratés irkál, akiktől nem fogsz normális választ kapni.
Ha nem értesz velük egyet, hazaáruló vagy éppen magyargyalázó, ultraliberális senki vagy, aki tönkreteszi az országot.
Kérdésedre válaszolva: igen, nyilvánvalóan a Jobbik régóta dolgozik Alföldi eltávolításán.
Senkinek semmi köze hozzá, milyen a szexuális orientációja, az mindenkinek a magánügye. Az a legjobb, mikor úgy bírálják a darabjait, hogy nem is láttak egyet sem. Én történetesen láttam az ember tragédiáját, és hatalmas élmény volt. És azóta sem lettem erkölcsileg züllött. A római színben volt szexuális utalás, de nem önmagáért (hogy legyen benne ilyen is), hanem abszolút odaillő módon, Madách újraértelmezésével, és a mai világnak tükröt tartva (mint amiről az egész darab szól) történt. A konklúzió pedig az volt, hogy ez nem jó.
Egyébként mindig teltházas előadások vannak, szóval jól megy a biznisz.
De hát az nem lehet, hogy egy "kö*csög" vezesse a színházat, aminek nemzeti a neve.... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!