Ezt hogy mondanátok el a legjobb barátnőtöknek? Elmondanátok egyáltalán?
Elsős korunk óta legjobb barátnők vagyunk,bár voltak rázós éveink...
A szüleinek nem volt olyan jó a kapcsolata,folyton veszekedtek(volt olyan,hogy a barátnőm és az anyukája hetekig egy hotelban laktak,mert annyira összevesztek),mert az apukája nem volt az a hűséges típus...De ez már nem lényeges,mert elváltak nem régen.
De pár hónappal ezelőtt jogi tanácsra volt szükségem és az apja ügyvéd,ezért elmentem hozzá.
Elhívott ebédelni,ezek az ebédek egyre sűrűbbek lettek,utána vacsorák lettek és hát...értitek.
Már 2 hónapja együtt vagyunk,de még alig tudja pár ember,mert nem tudom,hogyan reagálna rá a barátnőm.Eléggé gyorsan szoktak változni a hangulatai,ha valami nem úgy van,ahogy Ő azt tervezi,akkor depis lesz és beszed különböző gyógyszereket(párszor emiatt már volt is kórházban).De Ő most azt találta ki,hogy megint összehozza a szüleit.
Jelenleg én vagyok az apja új asszisztense és a barátnőm azt szeretné,hogy nyomozzak az irodában és derítsem ki,hogy van-e az apjának új kapcsolata....De ez nekem olyan kellemetlen.
Szóval hogy hozzam fel neki a témát?
"Tudom,hogy ez mekkora szemétség a barátnőmre nézve,de azt hiszem,hogy beleszerettem a férfiba...És Ő is mostanában rengeteget változott,lehet,hogy miattam,lehet,hogy nem..."
Ne haragudj, de egy közékorú nőcsábász nem miattad fog megváltozni hirtelen. Valószínűleg ez is csak része a tervének, hogy téged megkaphasson. Szerintem alábecsülöd.
Ne felejtsd el, ez egy ügyvéd! Pont egy olyan szakma, ahol nem árt, ha az ember ravasz, jól tud manipulálni, jól bánik a szavakkal. Te pedig egy sebezhető, tapasztalatlan fiatal lány vagy. Rakd össze, rád bízom.
De nem akarom, hogy azt hidd, hogy mindenáron akadályozni akarunk. Ha eldöntötted, hogy te hagyod magad bedőlni, mert annyira szerelmes vagy belé, ám legyen. Én csak annyit mondok, hogy szerintem több szempontból is meg fogod bánni, de te döntöd el, hogy hallgatsz-e ránk, vagy nem.
Oké,azt értem,hogy egyesek szerint ennek a kapcsolatnak nincs jövője,de tényleg teljesen más,mint régen...
De mit mondjak a barátnőmnek?
Huhh! Remélem nincsenek ilyen "barátaim", mint Te.
Szerintem sehogy ne hozd fel a témát! Ha elmondod neki, ott rögtön vége is lesz ennek a szép "barátságnak". Ráadásul sanszos, hogy be fog venni egy marék gyógyszert idegességében. Ki tudja ezúttal szerencséje lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!