Lányok, ti hordtok szárit? Ha igen, és nem indiai a férjetek, akkor miért viseltek szárit?
Hordanak magyarok is, elsősorban, akinek olyan a vallása, esetleg indiai táncot tanul. Biztos van aki csak vesz, a szekrénynek. Nekem is van három, még sohasem volt rajtam.
Csadorom is van, meg bernyécem...hímzett szoknyám köténnyel...ezüsttel átszőtt brokátruhám.. tetszenek. Van aki bélyeget gyűjt.
Nagyon szépnek találom a szárikat, de én kisvárosi vagyok, túlságosan megbámulnának benne, meg szerintem helyesen felvenni vagy hordani se tudnám.
És nem, nem leszel tőle sem erkölcsösebb, sem "spirituálisabb". Egyszerűen egy szép viselet egy érdekes kultúrkörből.
Tessék, pár képen katolikus, európai apácák száriban. És nem Teréz anya nővérei. :) [link]
Bár Európában nem nagyon hordják ők sem, de van köztük olyan is, aki igen.
Sziasztok!
Kedves Utolsó!
Úgy látom a neved alapján, hogy indiai vagy.
Remélem, nem bántottalak meg, vagy ha mégis, ezer bocsánat.
Miért mondod azt, hogy nem vagyok százas?
Te indiaiként nem tartod azt helyesnek, ha egy európai nő úgy dönt, hogy felveszi a baháí hitet, aztán azzal kombinálja az egészet, hogy szárit hord.?
Ha ez így van, akkor fejtsd ki, hogy ez erkölcsileg miért nem helyes szerinted.
Üdv: Annazara
Miért kell minden sorban 3x leírni, hogy "szári"?
Ezt az egész szófosást 5 sorban lezavarhattad volna, és akkor senki sem kap agyfaszt ha ránéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!