Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 10 éves vagyok. Van egy egy...

10 éves vagyok. Van egy egy évvel idősebb fiú aki nagyon tetszik! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
10 éves vagyok és tetszik egy 1 évvel idősebb fiú...Arról szeretnék tanácsot kapni, hogy ismerhet meg, meg hát, hogy mit csináljak, hogy feltűnjek neki? Ő 11 éves én 10
2011. máj. 22. 20:04
 1/7 anonim válasza:
Ezzel te még ne foglalkozz, intkább a tanulással
2011. máj. 22. 20:09
 2/7 anonim válasza:
A 11 éves fiúkat általában még nem nagyon érdeklik a lányok, és különben is túl fiatal vagy még az ilyesmihez.
2011. máj. 22. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is eleve ez a topic nem szerelmi ügyekkel, hanem tanulással kapcsolatos. Másodszor meg kislány vagy még. Szép dolog, ha tetszik valaki, mindenkinek tetszik valaki 10 évesen, de csak ne akarjál feltűnni neki. Kisgyerek vagy még... Bocsi, ha vulgáris voltam, de őszinte is!
2011. máj. 22. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki kell hogy ábrándítsalak, mert a 11 éves fiúnak meg a matchboxai tetszenek nagyon és nem te. Kicsi vagy még ehhez.
2011. máj. 22. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben és mindent közi!
2011. máj. 22. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus hozzáállás :D Ti nem emlékeztek milyen volt 11 évesnek lenni? Az kb az 5-es kor. Részemről engem már nagyon is érdekeltek a lányok és emlékszem, hogy nem voltam vele egyedül :) Gyakorlatilag olyan szerelmes voltam egy osztálytársamba, hogy majd' felrobbantam :D

Lehetsz szerelmes, ha egymásba szerettek, kézenfogva sétálhattok is, tök romanikus, nameg majd az első csók :P Ne hallgass a prűd emberekre :)

A komolyabb testiséggel viszont várj (szerintem kb 14 éves korodig, de ezt majd úgyis meglátod), mert arra biológiailag nem vagy még kész :)

2011. máj. 23. 02:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez természetes. Nekem csak az a legnagyobb bajom, hogy 2 éve tetszik és csak most kezd megismerni! KB semmit nem akarok csak azt, hogy legalább jó barátok legyünk...
2011. máj. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!