Marad MAGYAR ebben az országban?
Szerintem ezt az országot már egyetlen párt sem fogja megmenteni. Annyi minden összefügg mindennel, hogy teljesen reménytelen változtatni - aki pedig próbál, az mindig ellenállásba ütközik, hiszen egy bizonyos keret van mindenre, és ha valahova többletet adnak, azt valahonnan elveszik. Ezzel nem a jelenlegi kormányt kívánom mentegetni, mert szerintem vérlázító, amit csinálnak.
De én tényleg nem látok megoldást a kisebbségi probléma ellen.. illetve pontosítok, a bűnözési és segélyezési hullám ellen. Aki dolgozik és értékes része a társadalomnak, azzal nincs bajom, a többiek viszont nemzetiségtől függetlenül élősködő piócák. Hogy a nemzetiségi arányok hogyan alakulnak ebben a rétegben, az más kérdés..
Talán egy diktátor kellene az országnak, aki megfélemlítéssel helyre teszi a társadalmat? Az sosem szokott jól elsülni.. Fájó, hogy a józan ész nem elég, mert akinek megfelel ez a helyzet, az mindent megtesz azért hogy ne is változzon.
Vannak polgári szervezetek, akik a pozitív diszkrimináció ellen harcolnak, a magyarok mellett.. Én ezt sem tartom megoldásnak. Mindig a gyengébbeken csattan az ostor. Ha összecsap két csoport, és a jók győzedelmeskednek, akkor a vesztesek nem rajtuk próbálják megtorolni sérelmüket, hanem keresnek maguknak gyengébb, legyőzhető ellenfelet.. és a sor végén ott állnak a nők, gyerekek, akik számára már a boltba lemenni is életveszélyes lesz.
Én is szívesen adnék nekik egy országrészt, vagy egy lakatlan szigetet, akármit.. boldoguljanak egyedül, ha sikerül, nem sajnálom tőlük a diadalt. De az országnak "szüksége" van minden zsebkendőnyi földterületre, és minden talán-egyszer-majd adófizető polgárra, hiszen abból van a pénz! Annál több ember fölött lehet kiskirálykodni! Annál nagyobb ország fölött lehet hatalmat gyakorolni!
16:18-nak van igaza!
Nem az a megoldás, hogy elhúzunk saját országunkból!
Mindenkinek csak jár a pofája, sopánkodik, de nem látom, hogy összefognánk és tennénk valamit. Addig itt nem lesz változás! 89'-be a románok meg tudták csinálni, akkor nekünk miért ne sikerülne? Így, hogy csak ülünk sírva-ríva egymásnak, nem fog történni semmi.
FEGYVERBE MAGYAR!!!!!!!!!!
Tudjátok? Szerintem békésen is meg lehetne oldani a helyzetet. Egyszerűen elvenni a segélyeket meg miegymást (persze rövid időre de ezt nem kell reklámozni) "most erre nincs pénz címszó alatt" majd aki nem tud talpon maradni az pedig előbb utóbb önkéntesen távozni fog. Ekkor kellene olyat csinálni, hogy népszámlálás és új okmányok egyidejű kiállítása: ergo aki abban a pillanatban nincs Magyarországon és nem jelentkezik, attól automatikusan elvenni az állampolgárságot (tudom biztos ezt így nem lehet, de jó lenne, nem?) Aztán akiknek nincs új okmányuk annak két lehetősége lenne: bemegy a konz-hoz és kérvényez (itt sokan elbuknának, bőrszín viselkedés ...stb miatt) és akiknek nem sikerül új okmányt szerezni, azokat pedig egyesével kitoloncolni...bármerre
És / vagy akit lopáson verekedésen rajta kapnak, azokat lesittelni, majd elkülöníteni keleten az egyik megyét és oda átvitetni (börtönbe), majd hatalmas bevehetetlen falakat felhúzni és éljenek abban a megyében, mikor majd kiszabadulnak. Átvitetés ellen úgysem tudnának mit csinálni, nemde?
MAGYAR akkor maradna ebben az országban, ha sikerülne azt elérni, amit még elődeink oly sokan és sokszor akartak. Hogy összefogjunk. Bárhova visszanézünk, mindnehol, ha lett volna összefogás, nem itt tartanánk, vagy nem így. Igen, maradhat magyar az országban, de ahhoz az kellene, hogy MAGYARként is viselkedjünk... Meg kellene próbálnunk összefogni, nem egymást kizsákmányolni, tönkretenni, leszólni. EGYÜTT kellen lenni, hiszen a saját sorsunkon csak mi magunk vagyunk képesek változtatni. Nem ttszik valami? Tegyünk ellene! MEg kellene próbálni... Mert azt szeretném, ha az unokáim tudnák, kik voltak a MAGYAROK.
Egyébként kellene egy normális politikai párt is... Meg pénz még hozzá. Tökéletes lenne... : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!