Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Marad MAGYAR ebben az országban?

Marad MAGYAR ebben az országban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 13:55
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
86%
Ha csak nem lesz rövid időn belül egy nagyon gyökeres változás, elképzelhetőnek tartom a herderi-jóslatot. Én a magam részéről szintén külföldre akarok menni, anyum szintén. Egyszerűen nincs más lehetősége annak, aki boldogulni akar. Magyarország sajnos nem élhető.
2011. máj. 21. 14:07
 12/52 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom, én félig vagyok csak magyar, szeretem Magyarországot, csak annyira bunkók az emberek. Persze, mindenhol vannak, de én pl. Spanyolországban éltem 1 évig és sok emberrel megismerkedtem, a tömegközlekedési eszközökön nem láttam, hogy méregették volna egymást az emberek, ha valaki idős volt, vagy nyomorék, annak rögtön segítettek. Itt meg mindennap csak a rosszindulattal találkozom, akárhol vagyok, odacsuk a buszsofőr az ajtóhoz, nem számít, megy tovább és még bocsánatot se kér, mellbevágnak a metrón vagy eltaposnak, mit számít, üzletben kedvesen kérdezek valamit az eladótól, flegmán válaszol. Akármilyen sztárról van valami cikk a neten, odakommentelnek primitív dolgokat, elmondják mindennek, pedig nem is ismerik stb. Picit toleránsabbak lennénk másokkal, nem lenne semmi gond.
2011. máj. 21. 14:08
 13/52 anonim ***** válasza:
58%
Bunkok, mert elegedetlenek. Hat ok akartak a nagy "nyugatot", most meg van.
2011. máj. 21. 14:12
 14/52 anonim válasza:
SAJNOS VAN EGY LÁNYOD???Nekem hál'istennek...
2011. máj. 21. 14:13
 15/52 anonim ***** válasza:
Sajnos bele kell törődni ebbe.Nem lehet már mit tenni,ez úgy szar már,ahogy van.És az a legrosszabb az egészben,hogy a legtöbb magyar egyébként is hazaáruló.Ha pedig őseink látnák ezt,valóban a fejüket a falba vernék,az biztos!
2011. máj. 21. 14:13
 16/52 anonim ***** válasza:
80%

Van is erről egy vicc.

2050 parlament. két képviselő sétál a folyosón. Megszólal az egyik:

- Te, Gazsi, dikmá' more, csinánunk köllene valamit ezze' a magyar kérdésse'.

most még vicc, de meddig nevetünk rajta?

2011. máj. 21. 14:15
 17/52 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a lányunkra értettem, hogy sajnos, hanem, hogy így még nehezebb költözni.

Ő már 7 éves, de nem beszél idegen nyelvet még, a feleségem is csak konyhanyelven a németet.

Én nem vagyok boldog már ebben az országban.

2011. máj. 21. 14:17
 18/52 anonim ***** válasza:
Na tessék. Leírtam a véleményemet és máris csak 90%-ot ér. Erről beszéltem:)
2011. máj. 21. 14:17
 19/52 anonim válasza:
80%
Romaniaba ne gyertek :P,itt is ez a helyzet szorol szora.A ferjem mar tobb mint 1 eve kinnt van kulfoldon.Van egy 7 honapos fiunk,1-2 honapon belul mi is koltozunk,ha minden sinen lesz...alig varom :)!!!
2011. máj. 21. 14:19
 20/52 anonim válasza:
85%
egyetértek, ha van lehetőség menni kell. ez már nem a mi országunk :(
2011. máj. 21. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!