Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a fenéért csinálja ezt?

Mi a fenéért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.Nos és nem lezbikus ne értsétek félre.

Mondtam bnőmnek hogy nem akarok osztálykirándulásra menni és sztem nem is fogok.Megkértem hogy ne mondja el senkinek erre holnap hallom hogy már 2ember tud róla.Állítólag stílust akar váltania másik bnőm rám ír hogy nem látja a változást és hogy mit akar ezt véletlenül elmondtam neki de megkértem hogy maradjon köztünk.De ez visszajutott és ma hallom hogy ez helyzet.Ez így összejött az utóbbi 3napban.Ezenkívül több húzása is volt már.Azt kérte bízzak meg benne de ezek után a franc fog akármit elmondani neki.Miért csinálja ezt?Szerintetek is tartsam magamba a titkos infókat és ne mondjam el neki?Miért csinálhatja?Egyébként ez az 1 dologvolt amit továbbadtam több még soha.lehet hogy hihetetlen de ez van.

2011. máj. 20. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam 3szor is a kérdést, de egyszerűen nem értem. Lehet hülye vagyok, de nemtudom felfogni mivaN.
2011. máj. 20. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből egy szót nem értettem. Ki akar stílust válatni és ez hogy jön a titoktartáshoz? Vagy úgy vált stílust hogy eddig minden titkot megőrzött de most elmond mindenkinek mindent?
2011. máj. 20. 19:02
 3/7 yuda ***** válasza:
100%

Régi bölcsesség, hogy a fecsegő emberrel ne barátkozzál. Honnan tudod ki a fecsegő? Az, aki hiába igér hallgatást, mégis elmondja mert kényszerfecsegő...vele csak olyat beszélj, amit bárhol felvállalsz.

-és igen egy titok addig titok, amig egyedül csak te tudod :)

2011. máj. 20. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül, nekem megfájdult a fejem annyira igyekeztem értelmezni, de nem sikerült.

Szerintem egy tini csípőböl vágja mi a gond, hagyjuk meg nekik a válasz lehetőségét.

2011. máj. 20. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide az, hogy leSzbikus vagy-e, vagy sem?
2011. máj. 20. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem várom el a magas irodalmi szintű fogalmazást, de azért ez már a üti az értelmezhetőség határát - alulról!
2011. máj. 20. 19:07
 7/7 A kérdező kommentje:

bocs mindenkinek kicsit ideges voltam.A lezbikust azt a bnő kifejezésért mert vannak akik hajlamosak félreérteni...

hát msn beszélgetés hogy stílust akar váltani.És ugye rámírt a bnőm hogy hallottam e erről .Mondtam h igen.És ez kicsúszott véletlenl a számon h ezt beszélgettük és visszajutott hozzám az info hogy elmondta másnak is ezt.Méghozzá ahoz is akivel ezt beszéltem.

2011. máj. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!