Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az Emósok és a Goth-ok miért...

Az Emósok és a Goth-ok miért visszahúzódóak?

Figyelt kérdés

Főleg a lányok, de 1-2 csávóban is megfigyeltem, tudom, hogy a két stílus teljesen más, de vidámnak még egyet sem láttam, sportolni se láttam egyet sem, mindig mindegyik csöndbe van (ami egyébként nem baj alapvetően, de azért társas lények vagyunk nem?), sőt azt is megfigyeltem, hogy mindegyik igen vékony testalkatú. Ennyire fanatikusan követik a stílusuk jellegzetességeit? Kicsit életképtelennek tűnnek nekem.

Egyébként egyik stílussal sincs semmi bajom, csak nem értem őket, és kíváncsiságból feltettem ezt a kérdést.

2011. máj. 18. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A gothok nem visszahúzodóak, hanem csak leszarják a világot. Legalábbis barátnőm így csinálja...

Az emósok meg sajnos még mindig itt vannak: csőgyatya, idétlen hajak. Mivel az emó egy divat, ezért ezek az emberek is emósok.

2011. máj. 24. 16:15
 12/13 anonim válasza:
Nekem volt goth b nöm,nagyon szerettem!
2011. máj. 24. 16:37
 13/13 anonim válasza:
ÁCSI! NINCS OLYAN HOGY 'EMÓS, CSAK OLYAN VAN HOGY EMO. ÚGY UTÁLOM AZ ILYENEKET. Egyébként nem vagyok emo se goth! Ez tartozik hozzá magához a stílushoz.
2011. máj. 25. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!