Ez kötelező vagy mi van?
Úgy sajnállak, amiért ilyesminek vagy kitéve! Az ablakod előtt fog lobogni a zászló? Hmmm.... Majd ne felejts el rendelkezni arról, ha te feldobod a pacskert, akkor ilyet ne tegyenek. Most meg menj oda a gyászoló családhoz és mondd meg nekik hogy nem szép dolog a te ablakodat rondítani csak azért mert az apuka/nagyapa/nagymama/férj meghalt és mit képzelnek.
Hátha megértik.
Dikk.
Légyszi, ecseteled a problémádat a gyászoló családnak. Biztos nagyon fognak sajnálni.
Dikk...
Hagyjátok már ezt a dikk-elést, annyira gyerekes, hány évesek vagytok, 13?
Kérdező, ez így szokás, engem csak azért szokott zavarni, mert felzaklat a tudat, hogy meghalt valaki.
utolsónak: engem is nagyon zavar. És mielőtt még azt mondaná valaki h paraszt vagyok,meg műveletlen meg rák tudja elmondanám h 14 éves vagyok... DIKK DIKK DIKK sok paraszt-.-
amugy meg képzeljétek h felkavar. mert 3nap alatt 2 rokonom ment el. és képzeld hiába a rokonomnak van kirakva a zászló ZAVAR!
Amennyiben nem kamu a kommented: Őszinte részvétem.
Nyilván a közös képviselet és/vagy a ház lakói is ezt szerették volna kifejezni a fekete zászlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!