Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez kötelező vagy mi van?

Ez kötelező vagy mi van?

Figyelt kérdés
Ha valaki meghal egy házban akkor miért rakják ki a fekete zászlót? nem értem. most is épp szerelik felfele az ablakom alá ( földszinten lakok) és idegesíteni fog h ott lobog a fekete zászló,és meg sem kérdeztek minket h furhatjuk-e az ablakuk alá. dikk. Nah szóval miért kell kirakni a fekete zászlót ha meghal valaki??
2011. máj. 18. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Imádkozz, hogy ne legyen szél, és akkor csak lógni fog az abalakod alatt, és nem fogod látni. Bár remélem, hogy fújni fog a szél nagyon, és lobogni fog a zászló, hogy idegesítsen, és remélem kint felejtik még pluszba pár napig. Gonosz voltam, tudom, de akik a végtisztességet sajnálják egy embertársuktól, azok ennyi büntetést megérdemelnek.
2011. máj. 18. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Dikk mán'! Ha a földszinten laksz, és az ablakod ALÁ szerelik a zászlót, akkor nem fog a fejed felett lobogni. Persze ha téged minden ennyire idegesít, akkor ez is idegesíteni fog. De meg is fogod érdemelni...
2011. máj. 18. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Úgy sajnállak, amiért ilyesminek vagy kitéve! Az ablakod előtt fog lobogni a zászló? Hmmm.... Majd ne felejts el rendelkezni arról, ha te feldobod a pacskert, akkor ilyet ne tegyenek. Most meg menj oda a gyászoló családhoz és mondd meg nekik hogy nem szép dolog a te ablakodat rondítani csak azért mert az apuka/nagyapa/nagymama/férj meghalt és mit képzelnek.

Hátha megértik.

Dikk.

2011. máj. 18. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Légyszi, ecseteled a problémádat a gyászoló családnak. Biztos nagyon fognak sajnálni.

Dikk...

2011. máj. 18. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjátok már ezt a dikk-elést, annyira gyerekes, hány évesek vagytok, 13?

Kérdező, ez így szokás, engem csak azért szokott zavarni, mert felzaklat a tudat, hogy meghalt valaki.

2011. máj. 18. 12:50
 16/17 A kérdező kommentje:

utolsónak: engem is nagyon zavar. És mielőtt még azt mondaná valaki h paraszt vagyok,meg műveletlen meg rák tudja elmondanám h 14 éves vagyok... DIKK DIKK DIKK sok paraszt-.-

amugy meg képzeljétek h felkavar. mert 3nap alatt 2 rokonom ment el. és képzeld hiába a rokonomnak van kirakva a zászló ZAVAR!

2011. máj. 18. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem kamu a kommented: Őszinte részvétem.

Nyilván a közös képviselet és/vagy a ház lakói is ezt szerették volna kifejezni a fekete zászlóval.

2011. máj. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!