Ez kötelező vagy mi van?
Figyelt kérdés
Ha valaki meghal egy házban akkor miért rakják ki a fekete zászlót? nem értem. most is épp szerelik felfele az ablakom alá ( földszinten lakok) és idegesíteni fog h ott lobog a fekete zászló,és meg sem kérdeztek minket h furhatjuk-e az ablakuk alá. dikk. Nah szóval miért kell kirakni a fekete zászlót ha meghal valaki??2011. máj. 18. 10:55
1/17 anonim válasza:
emlékezés és tiszteletnyilvánítás miatt
ennyire zavar?
2/17 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a minimális intelligencia sem kötelező, különben bajban lennél...
3/17 anonim válasza:
dikk????? Az milyen szó? Mit jelent?
4/17 Vérszomjas pandamaci válasza:
Tiszteletadás.
Most komolyan olyan nagy tragédia, ha pár napig ott lobog egy zászló?
Majd szólj a közös képviselőnek, hogy ha te halsz meg akkor ne tegyék ki, hanem csapjanak pezsgős-konfettiszórós házibulit.
5/17 anonim válasza:
Azért rakják ki, mert így szokás. Ahogy szokás a temetésre feketében menni, szokás nemzeti ünnepekkor a nemzeti lobogót kitenni, szokás nem köpdösni az utcán stb. Gondolom max. 1-2 napig lesz kint, annyit meg talán kibírsz.
6/17 anonim válasza:
Ez tipikusan azok közé a helyzetek közé tartozik, amikor intelligens ember csöndesen meghúzza magát és nem panaszkodik.
7/17 anonim válasza:
ez már kegyeletsértés h mindenen fennakadsz dikk. így írtam h értsd
8/17 anonim válasza:
A földszinten laksz, dikk, és az ablakod alá szerelik a zászlót, dikk?
Le fog érni az aszfaltra dikk?
9/17 anonim válasza:
ezen a dikkezésen atomjót röhögtem dikk. mintha morzéznál dikk.
10/17 anonim válasza:
Úgy látom, az előttem szólók mindent elmondtak. Dikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!