Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kibírnád azt, hogy 1 hétig...

Kibírnád azt, hogy 1 hétig nem számítógépezhetsz, és tv-t sem nézhetsz? Valamint nincs mobil, nincs xbox, nincs ps, stb.

Figyelt kérdés

kibírnád?

ha nem miért nem?

régen megvoltak nélkülük az emberek , nem?

2011. máj. 18. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne semmi hivatalos ügyem, amit számítógépen keresztül kell intéznem, és azt az egy hetet a barátommal tölthetném úgy, hogy azt csinálunk, amit akarunk, akkor kibírnám simán. Feltalálnánk magunkat, hogy ne unatkozzunk. :-)
2011. máj. 18. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Tévét nem nagyon nézek, csak ha van valami jó ismeretterjesztő a műsorban, a telefont olyan ritkán használom, hogy gyakran itthon felejtem, számítógép nélkül is teljesen jól megvagyok, ilyen xbox meg ps cuccokat sose használtam. Nyaralásnál simán megvagyok ezek nélkül, legtöbbször még mobilt se használok. Itthon is volt, hogy egy hétig be se kapcsoltam a gépet, inkább olvastam. :)
2011. máj. 18. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést úgy kellett volna föltenni, hogy minden válaszadó adja meg az életkorát is :)
2011. máj. 18. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy kibírnám, sőt minden nyáron kibírom 10 napig is táborban, meg még 7-ig nagyszüleimnél (igaz ott van tv, de sosem kapcsolom be itthon se...) :) Ráadásul még élvezem is. 22/N
2011. máj. 18. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha van könyvem és elmehetek kirándulni, igen.
2011. máj. 18. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha itt van előttem, csak nem használhatom, azt nem, mert annak nincs értelme. Viszont pl. vidéken, a Mátrában vagyok néha egy-két hetet, és nem hiányzik, max. ha nem tudok elaludni, akkor hallgatok pár zenét a telefonról, de napközben semmi.

15/F

2011. máj. 18. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem bírnám ki, mert eszembe jutott 1 fasza programötlet, és 1 napja azt írom. Max gyakorikérdésekezni és aludni állok meg. :D
2011. máj. 18. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Többször előfordult már ilyen. Semmi különbséget nem éreztem, igaz, le is volt kötve minden szabad percem.
2011. máj. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!