Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam le magam 2 hétig?

Mivel foglaljam le magam 2 hétig?

Figyelt kérdés
A barátom folyton a haverjával lóg, én nem is érdeklem. Úgy döntöttem, hogy 2 hétig fel sem megyek msnre. Nincsenek barátaim, szóval a bandázás kizárva...Szerintetek mivel kössem le magamat a "szünet" alatt?
2010. jún. 12. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Tanulj!
2010. jún. 12. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Unalmas. Túl gyorsan tanulok. Tanulással max 3 napot bírok.
2010. jún. 12. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
FociVB :)
2010. jún. 12. 17:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Utálom a focit.
2010. jún. 12. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy új msn címet, és vegyél fel pár jelentkezőt innen az oldalról. Velük elbeszélgethetsz.
2010. jún. 12. 17:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Hm. Nem rossz ötlet. Az új msn. Régi címet is használhatnék.
2010. jún. 12. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Wowozzá !!! xD
2010. jún. 13. 01:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Annyi mindent lehet csinálni! Hohó! Ha szeretsz olvasni, mélyedj bele valami jó könyvbe. Antikvárium, könyvtár mindig nyitva. Próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig nem. Úgyis van két szabad heted. Szerezz barátokat! (én beszélek cöcö...)

Ezzel a másik msn-es dologgal, hátha lesz olyan, aki ugyanabban a városban lakik, mint te, és akkor találkozhattok.

Menj el vásárolni. Nem kell semmit megvenned, de felpróbálhatsz egy csomó ruhát, olyat is, amit akkor se vennél meg, ha egyébként akarnál költeni.

Kreatívkodj, ha van rá hajlamod, ha nincs, akkor is. A hobbyboltokban egy csomó mindent lehet kapni, próbálj ki valami technikát!

Kényeztesd magad! Vagy tegyél fel egy játékot a gépre, és azt told!

2010. jún. 13. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:

keress barátokat ha nincsenek, akár internetről, chatről.tölts több időt a családoddal, persze olvass, nézz TV-t stb.a legjobb ilyenkor elutazni, de ha nem teheted meg, csináld azt amit én szoktam: ha mehetnékem van, felkapom a bérletem és ide-oda megyek olyan buszokkal/villamosokkal és olyan helyekre, ahol még soha nem voltam.ezzel sok idő eltelik, és jobban megismerheted a várost.ha nem városban laksz, szintén elmehetnél a környéken új és ismeretlen helyeket felfedezni

20/l

2010. jún. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!