"Barátkozzak" vele, vagy inkább ne?
Ismerosod vagy rokonod?
Biztos orul neki, hogy van egy "erettebb" ismerose es szeretne veled baratkozni. Ha ugy erzed, hogy tudsz vele akkor tedd, de ez inkabb olyasmi lesz mint ha a novere lennel, nem olyan mint egy baratno.
Én barátkozom a kicsikkel (rokongyerekek mind, mert az utcában nincsenek kicsik :S) és nagyon imádom őket! :) A kislányok felnéznek rám, én vagyok a nagylány! a fiúk meg néha lenéniznek, de cukik.. :D 17/L
Szerintem barátkozz vele nyugodtan, néha jó velük kikapcsolódni. Persze vannak rendes barátaim is, de ha összefutok velük, nem csak szmotánul bámulok.
Látszik hogy fiatal vagy még, ha olyanok másokat kell megkérdezni hogy nem e ciki barátkozni vele. Most komolyan az ember azzal barátkozik akivel akar a kor nem lényeg, nem vele fogod megbeszélni a fiú ügyeket se nem vele fogsz részecske fizikáról vitatkozni, de ő is egy barátod néha játszatok elvagytok amikor az alkalom adja. Majd mikor mind ketten felnőttek lesztek lehet már a kor különbség nem is fog számítani és ő lesz a legjobb barátod.
Nekem is vannak fiatalabb barátaim sőt sokkal idősebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!