Hogy lehet lerázni a szomszédokat úgy, hogy ne legyen
belőle sértődés?
Figyelt kérdés
senki nem szeret rosszban lenni a szomszédjával, mert abból még több baj származik, de már kicsit sok belőlük. Teljesen bele másznak az életünkbe, főleg mikor bejön a jó idő és sokat vagyunk a kertben, udvaron. A gyerekek irtó neveletlenek, másznak át a kerítésen, az övéké persze nincs rendesen megcsinálva, és a ház mögül is bújnak át ahányszor meglátnak. Már nem merünk kiülni a saját udvarunkba, mert azonnal jönnének. Néha megengedtük hogy átjöjjenek medencézni, azóta azt hiszik, hogy ez most már mindennapos szabadprogram. Pedig nekik is van, (vagy volt, mert mindig tönkre teszik)és még sorolhatnám, de nem merülök bele. Vagy én vagyok túl nyűgös? Az a baj,hogy a szülők is csak akkor szolnak rájuk, ha már bajt csináltak, vagy ha már látják rajtunk hogy eldurrant az agyunk.
beszéld meg a szülőkkel...esetleg húzzatok fel egy nagyobb kerítést :D
2011. máj. 16. 14:25
12/33 anonim válasza:
Szerintem sem fog menni sértődés nélkül! Én elsősorban nádszövetet húznék a kerítésre. Ebből szerintem azért már lehet venni a lapot, hogy el akartok zárkózni! Ha átmennének fürödni, akkor mondani kell,hogy bocs, de a férjem lefeküdt bent aludni, nem kellene hangoskodni most ne. Ha kétszer ezt eljátszod,lehet, hogy levágják,hogy nem szívesen látjátok őket!
2011. máj. 16. 14:28
13/33 anonim válasza:
Nagyon egyszerű!
Átmegy a kölök, akkor visítozva közlöd a szomszédoddal, hogy ebből elég, ez a ti kertetek és ti is szeretnétek pihenni. Ha így lépsz fel, meg lesznek szeppenve! Nem hogy még nekik áll majd feljebb... :)))
2011. máj. 16. 14:32
14/33 anonim válasza:
Csinálni kell egy normális kerítést az udvar köré, meg zárat tenni a kapura és megvan oldva. Az jön be, akit beengedsz. Az utcánkban én is látom, szinte közpark lett némelyik udvarból és a gyerekek meg a szüleik kérdés nélkül mászkálnak be, amikor csak kedvük van.
2011. máj. 16. 14:35
15/33 anonim válasza:
Ehhez a kerítés dologhoz legalább kommentárt sem kell fűzni. Ha még is érdeklődnek miért erősítitek meg a védvonalat mondd azt, hogy kutyát akartok majd és nem akarod, hogy kiszökjön. Ennyi :)
2011. máj. 16. 14:37
16/33 anonim válasza:
Legyetek meztelenül, akkor biztos nem engedik át a gyerekeket. :D
2011. máj. 16. 14:37
17/33 anonim válasza:
:))
Ezekből a szomszéd szülőkből a leírás alapján kissé hiányzik a jóérzés, a tapintat! Mert elsőnek annak kellene lenni, hogy megkérdezik a szomszédot, hogy nem zavarnak-e a gyerekek, ha átmennek, illetve még mielőtt odáát teremnének a gyerekeket is el illene látniuk őket feltűnően egy pár szülői jótanáccsal. Legfeljebb ti mondhassátok: ááÁá, nem zavarnak...
Finoman kéne észreveteniük magukat, hogy ne legyen sértődés+
2011. máj. 16. 14:43
18/33 anonim válasza:
Ti is járjatok át, kérjetek kölcsön, szolgáljátok ki magatokat náluk.
2011. máj. 16. 14:43
19/33 anonim válasza:
Esetleg telepítsetek ragadozó halakat a vízbe. :)
2011. máj. 16. 14:44
20/33 anonim válasza:
Ez szerintem is nagyon jó ötlet :)
"Ha még is érdeklődnek miért erősítitek meg a védvonalat mondd azt, hogy kutyát akartok majd és nem akarod, hogy kiszökjön. Ennyi :)"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!