Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Bécsről?

Mi a véleményed Bécsről?

Figyelt kérdés
A városról, az emberekről stb.
2011. máj. 15. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

1985-ben, nyolcadikos koromban jártam ott először. Akkor nagy volt a kontraszt a szoci Magyarországhoz képest, csillogó elegáns üzletek, "nyugati" autók, hatalmas áruválaszték, Budapesthez képest nagyobb "pompa" és elegancia. Akkor azt hittem, hogy itt biztos ezerszer jobb lehet élni, mint nálunk.

Ma meg pláne úgy gondolom...

2011. máj. 15. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szép. Különleges hangulatú, szép város, tele történelemmel. Az emberek is barátságosak. Nekem nagyon tetszett.
2011. máj. 15. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
számomra a legszebb, legszimpatikusabb város Európában. Ha lehetne kiköltöznék. Sőt, majd egyszer ki is fogok :)
2011. máj. 15. 20:45
 4/5 anonim válasza:
Gyönyörű.Bár egyszer voltam,de nagyon megfogott.
2011. máj. 16. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Budapesten éltem és most Bécsben élek...Hát én azt mondom,hogy szép város nagyon és modern minden de viszont én Budapestet jobban szeretem.Az itteni emberek teljesen másabbak mint otthon.Az emberek Magyarországon sokkal lazábbak meg minden.
2011. máj. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!