Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen munkák vannak nőknek?

Milyen munkák vannak nőknek?

Figyelt kérdés

Férfiból több olyan szakmát tudnék mondani, ami jó De női egy sem jut az eszembe.

(Ami nem fodrász, kozmetikus, műkörmös mert ezekből már sok van).

Alapjában véve egy kicsit visszahúzodó vagyok, így a kommunikációkészségem idegen emberekkel nem annyira jó,

De azt sem szeretem, ha egy helyben kell állandóan ülni , kell egy kis mozgás néha amúgy is elég 'izgálga' vagyok

Kézügyességem szerintem jó, bár nem akarok rajzszakon továbbtanulni meg ami ehhez kapcsolodó én csak hobbiból szoktam rajzolni

Szóval, milyen női Szakmák vannak amik nem túl elterjedtek de ami jól is fizet viszonylag?

18L

2011. máj. 15. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Prostituált.
2011. máj. 15. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Hülye
2011. máj. 15. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyanok, mint a férfiaknak. Ez nem az '50-es évek.
2011. máj. 16. 14:54
 4/9 A kérdező kommentje:
?
2011. máj. 16. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincsenek női- és férfiszakmák, csak szakmák vannak.
2011. máj. 16. 15:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, bocs de a 41 kg-mal nem hiszem, hogy tudnék fizikai munkát végezni mint pl építőmunkás, vagy kohászat, sőt az autószereléshez sem értek szóval szerintem vannak kimondottan férfi és női munkák
2011. máj. 16. 15:11
 7/9 anonim válasza:
ajánlom figyelmedbe a felvi.hu-t!!! ott jóformán minden szak fel van tüntetve!!
2014. szept. 30. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Pl.

Varrónő

2018. jún. 22. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Felszolgáló
2018. jún. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!