Szerelmes filmre/sorozatra vágyom! Ajánlatok?
Figyelt kérdés
Most olyan hangulatban vagyok, hogy szerelmes filmet/sorozatot néznék legszívesebben. Ajánljatok minél többet! (P.S I love you, The Notebook, A Walk to Remember, Sweet November - ezeket már láttam. Lehet vidámabb is.)2011. máj. 15. 12:27
3/5 anonim válasza:
Én is a Terra Nostrára, a Mindent a szerelemért. Sajna nem játszák, pedig kértem.
5/5 11ptr válasza:
... Ha szerelmes jeleneteket akarsz látni, akkor az M1 parlamenti közvetítését ajánlom, - szinte elolvadok, ahogyan a zsiványok egymást körbeudvarolják.
Ha sorozatot szeretnél látni, akkor a Hír tv tegnapelőtti adását ajánlanám, amikor a bankrabló több sorozatot is kapott, mire összeesett az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!