Mettől meddig tart egy magánszféra?
Szerintem a kérdező kérdése érthető. Vannak közösségi szabályok, amik elvileg azért vannak, hogy mindenki normálisan tudjon élni egymás mellett attól függetlenül, hogy más a nézete, vallása, szokása, igazságérzete.
Ez azért kellemetlen, mert ha dolgozni megy valaki másnap, jó ha kipiheni magát. Ugyanilyen probléma nálunk a lakótelepen az ÉJJEL üvöltöző fiatalok esete nyáron pl. Jó jó, hogy szünet van, de attól még sokan szeretnének kipihenten munkába menni és nem a kisgyereket visszaaltatni hajnali 3-kor, meg rendőrt hívni, mert 1 hónapja megy a "buli". Szerintem ha hasonlót többször átél az ember, másként látja a kérdező kérdését. Amúgy meg szerintem megér egy normális egyeztetést a szomszéd szobaiakkal a dolog. Lehet, hogy csak megbeszélés kérdése az ügy. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!