Szereted a váratlan vendégeket?
Figyelt kérdés
Én gyűlölöm, ha nem jelentkeznek be a látogatóim.Legyen az rokon, barátnő.2011. máj. 13. 17:21
1/8 anonim válasza:
és szeretem mert szeretem a spontán dolgokat is
jo kedvem lesz tőle és az egész nap kitart
3/8 anonim válasza:
Igen, de sajnos nem szoktak jönni.
4/8 anonim válasza:
Hát néha jó. De ha mondjuk eldöntöm,hogy na akkor most pihenés és beállít valaki az gáz.
5/8 anonim válasza:
utálom, kivéve ha valami jó csaj ők jöhetnének hozzám amikor akarnak, de nem akarnak :S
7/8 anonim válasza:
Dehogy szeretem! En sem megyek senkihez bejelentes nelkul. A vedono tenyleg tokeletes pelda erre. Annal rosszabbat elkepzelni sem tudok. Meg rokon OK, viszonytol is fugg, mert akivel kialakul ez az "osszejaras", az mas, de ha csak ugy betoppan egy idegen, azt nagyon nem szeretem.
8/8 anonim válasza:
alig várom főleg a providentest, az mindíg akkor jön mikor az ember eszik :D
egy jó csajnak viszont örülnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!