Mit tegyek ellenük? Nem hagynak békén. 7.-es vagyok és egy cigánycsaj csak azért megakar verni, amiért én szőke vagyok már adott is 3 pofont de nem mertem visszadni neki, mert jött volna a nővére.
Nem akarom elhinni, hogy csak ezért szálltak Rád.
Ott vmi más is lehet...Nem?
18:58
Nem túl célravezető, ha bandát gyűjtesz ellenük.
Írtad, hogy sulis vagy; ebből az következne, hogy ők ugyan békén hagyának, de a szüleiket biztos rádküldenék a suliba.
Már nem egy ilyet láttam, és hidd el, keményebb volt, mintha az ő bandájuk várt volna odakint a suli előtt.
Egyáltalán, miért állsz le velük?!
Ha látják, hogy nem veszed fel a hülyeségüket, odébb fognak állni.
Előző:
akármilyen nehéz, jobb, ha tartod velük a távolságot, mert már olyat is láttam, hogy a gyerek szülei pénzt adtak valamelyik magyar ( ! ) gyereknek azért, hogy figyelje, nem bántják - e a fiacskájukat.
Szóval még láthatatlan testőre is volt a ficsúrnak...
:D
Figyelj, ne is menjel egyedul ki a sulibol, es sehova! Ez a nep mindenre kepes, ha verekednetek, hiaba vagytok tobben, ok 1 perc alatt 100-an lesznek, es ha kell, meg olnek is. Nem hagynak meg a csaladodat se beken. Probald meg elkerulni amennyire csak tudod. Hol adott neked pofont a putri csaj, es hogyan kezdett ki veled?
Az a baj, hogy hiaba szolsz barki tanarnak is a suliban, megvarnak, es megolnek akar. Valahogy probald kerulni, es ne a szemebe nezni annak a putrinak.
Tudod, ha kell meg a suliba is bemennek, es megutik a tanart. Ezeknek minden mindegy.
Legszívesebben azt mondanám, hogy lövöldözd le az összes cigányt.
Én is azt tenném, ha nem büntetnék.
Amúgy szerintem ebben a helyzetben a legokosabb, ha felnőtt segítséget kérsz.
Bárkitől, mindenkitől, akárkitől, akitől csak tudsz.
Tanár, igazgató, igazgatóhelyettes, takarító, szülő.
Meg kell próbálni értelmesen megbeszélni a dolgokat a felnőttek segítségével, nyugodtan.
Ha így nem megy, akkor jöhet a bandás sztory.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!