A 15-16 évesek utálják vagy elviselik ha egy lány kirívóan öltözik?
Figyelt kérdés
Pl én szeretek kivágott felsőket venni, magassarkúkban járni, erősebben festeni magam meg csinos felsőkben járni...stb, de azért próbálok úgy öltözni hogy ne legyen túlságosan kirívó, de nálunk az osztályból mindenki szinte sportosan, egyszerűen öltözik. Mármint azért én szeretek ilyen téren adni magamra, csak valahogy egy két éretlen hülye gyerek beszólogat. Mondjuk a lányok normálisak velem, de ott is van ki nem kedvel. Van köze ennek ehez? a viselkedésem inkább visszafogott,de ha beszólnak néha túlreagálom dolgokat.2011. máj. 10. 14:05
11/13 A kérdező kommentje:
b++++ én magamnak akarok csinos lenni nem másnak-.-" egyébként is jó tanuló vagyok, nem járok szórakozni, nem cigizek dohányzok, szeretek kedves lenni, szóval nem tudom miért ostoba az aki kirívóan öltözik. meg nem azért öltözök ki hogy lefeküdjenek velem.-.-" IDIÓTÁK....
2011. máj. 11. 11:39
12/13 anonim válasza:
Azért vagy ostoba, mert így beszélsz. Saját magadat járatod le ezzel a stílussal.
13/13 anonim válasza:
ez bizony így van (utolsó) Nem kell felkapni a vizet, ha értelmes vagy akkor akármilyen kulturálatlanul bezsélnek veled (egyébként szeirntem nem írtak olyan durvát) akkor is kéne hogy tartsd magad, és nem fellázadni, meg átvenni a másik stílusát (megjegyzem: felpörgetve) :) szóval csak nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!