Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagykanizsán vagy Sopronban...

Nagykanizsán vagy Sopronban jobb élni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez... Sopron :D
2010. máj. 28. 22:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Sopron
2010. máj. 29. 19:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem voltam még Sopronba de biztos h ott jobb. Nagykanizsán nincs se munkalehetőség se semmi. Pusztulat van itt. Van egy Tesconk aminek a kialakítása nagyon jó nyáron.ha hűsűlésre vágysz.aztán ennyi... Ha a kérdés mögött komoly költözési szándék van sztem Kanizsára még lelátogatni se érné meg. Abból a pénzből veszel egy pofás kis lámpát az új soproni kis lakásodba :)
2010. máj. 30. 21:27
 14/19 anonim válasza:
Kanizsa, azthiszem a kanizsára többen szavaztak :D
2010. máj. 31. 19:44
 15/19 anonim válasza:
Ki akar Sopronba, az élet habos oldalában élni???xD KANIZSA
2010. máj. 31. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
sopron közel ausztria
2010. júl. 6. 21:35
 17/19 anonim válasza:
Sopron :-) mégis Kanizsára költöztünk, mikor dönteni kellett, erre volt pénzünk :-) az ottani albérletet nem bírtuk volna fizetni. végül itt vettünk lakást is :-D de bármi lehet még, kétségkívül Sopronhoz közel van Ausztria, de ez csak akkor jó, ha élsz is a lehetőséggel. különben olyan, mint bárhol máshol. Kanizsa tényleg katasztrófa tud lenni. e a remény hal meg utoljára, ennél már csak jobb lehet :-DDD
2010. nov. 3. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Sopronban már sok a hevesi zambo cigány! Igaz, sokukat már elkapkodják böribe, de óvatosan!
2023. márc. 22. 21:38
 19/19 anonim válasza:
Utolsó, 2 és fél éves Soproni létem alatt 1 kezemen megtudom számolni hogy cigót láttam :). A legtöbb diák, de ők sem helyiek hanem Ivánból meg Rákosról járnak be...
2023. máj. 21. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!