Miben halt meg ez a gyönyörű fiatal lány?
http://www.youtube.com/watch?v=TVV7uceP_BA&NR=1
Ott vannak a virágok meg minden,autóbaleset lehetett?Érti valaki,hogy mit írnak?
*annyira nemsajnálom a kiscsajt mert amolyan tükörben pózolós csücsörítek jaj ,de menő vagyok típus.
ezt a sort elírtam elnézést
Annyira nem sajnálod???
Ezért kellett meghalnia? Mert megcsalta a barátját és mert tudta, hogy jól néz ki?
Ha ez így működne, akkor nem sokan élnénk a földön!
uhh...hát ha jól értem akkor a következő történt:
ez a lány(legyen A) csókolózott egy buliban egy fiúval(legyen B). B-nek viszont volt barátnője és azt mondta B-nek, hogy csak akkor bocsájtja meg a dolgot, ha B bebizonyítja, hogy tényleg szereti és megöli A-t. B pedig elment A-val egy erdőbe azzal az ürüggyel, hogy mindjárt vége a sulinak és ezt meg kell ünnepelni...aztán az erdőben leütötte A-t és megfojtotta.
"Azért kellett meghalnia? Mert megcsalta a barátját és mert tudta, hogy jól néz ki?"
aki csücsörítős képeket csinál sexi ruhákban az azért más mintha vki szimplán jól néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!