Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miben halt meg ez a gyönyörű...

Miben halt meg ez a gyönyörű fiatal lány?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=TVV7uceP_BA&NR=1

Ott vannak a virágok meg minden,autóbaleset lehetett?Érti valaki,hogy mit írnak?

2011. máj. 8. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

*annyira nemsajnálom a kiscsajt mert amolyan tükörben pózolós csücsörítek jaj ,de menő vagyok típus.

ezt a sort elírtam elnézést

2011. máj. 8. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk elég ránézni, legalábbis nekem, és egyből levágom milyen lehet... annyira azért nem sajnálom
2011. máj. 8. 18:11
 13/17 Tinker Bell ***** válasza:
28%

Annyira nem sajnálod???

Ezért kellett meghalnia? Mert megcsalta a barátját és mert tudta, hogy jól néz ki?

Ha ez így működne, akkor nem sokan élnénk a földön!

2011. máj. 8. 18:12
 14/17 tetris ***** válasza:
28%
18.11. Majd ha neked is lesz egy gyönyörű lányod, majd akkor megérted, mekkora űr, milyen fájdalom a szülő számára elveszíteni egy gyermeket. Még akkor is, ha pózolós, meg nyafogós kis libának tartják egyesek. Meghalt, és már csak ezért is tisztelet járna neki, mert már nem tudja megvédeni magát az oktalan támadásoktól.
2011. máj. 8. 18:16
 15/17 anonim ***** válasza:

uhh...hát ha jól értem akkor a következő történt:

ez a lány(legyen A) csókolózott egy buliban egy fiúval(legyen B). B-nek viszont volt barátnője és azt mondta B-nek, hogy csak akkor bocsájtja meg a dolgot, ha B bebizonyítja, hogy tényleg szereti és megöli A-t. B pedig elment A-val egy erdőbe azzal az ürüggyel, hogy mindjárt vége a sulinak és ezt meg kell ünnepelni...aztán az erdőben leütötte A-t és megfojtotta.

2011. máj. 8. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Azért kellett meghalnia? Mert megcsalta a barátját és mert tudta, hogy jól néz ki?"

aki csücsörítős képeket csinál sexi ruhákban az azért más mintha vki szimplán jól néz ki

2011. máj. 8. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
A tinik 99% - a csücsörítős képeket csinál magáról.Mi van, ha aranyos, kedves és jószívű lány volt? Lekell általánosítani valakit pusztán egy képből? "Ez az! Ne sajnáljuk az olyan meghalt lányokat, akik csücsörítős képet csinálnak magukról!" Szánalmas.
2012. ápr. 15. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!