Minden fiatal lány szeret "rajzolgatni"?
Figyelt kérdés
(Akár olyan értelemben, hogy valami szépet fest/rajzol, vagy csak úgy is, hogy firkálgat valamit a füzetébe unalmában...)2010. szept. 10. 18:21
1/10 anonim válasza:
én csak absztrakt dolgokat szoktam, meg olyanokat hogy a füzetcsíkozását újra áthúzom meg ilyen kis x-eket rakosgatok, olyanokat mint pl virágokat vagy szíveket soha nem szoktam rajzolni. amúgy se szeretek rajzolni
2/10 anonim válasza:
Az osztályomban a lányok közül senki nem szeret rajzolni... csak én olyan Tim Burton féle rajzokat.
3/10 anonim válasza:
inkább úgy mondanám, hogy firkálgatni unaloműzésből mindenki szokott órán.
4/10 A kérdező kommentje:
És ennek mi az oka? Mármint nem az, hogy miért rajzolgatnak, hanem hogy miért PONT ŐK rajzolgatnak, és nem a középkorú férfiak mondjuk...
2010. szept. 10. 19:17
5/10 anonim válasza:
Én mindig is rajzolgattam, mert szeretek. Mellesleg szerintem azért nem a középkorú férfiak rajzolgatnak, mert 1. nem olyan a szakmájuk 2. idejük sincs rá.
6/10 anonim válasza:
második vagyok. Nálunk vagy egy férfi tanár 43 éves és mikor dogát írunk firkálgat csillagokat,kockákat.
7/10 anonim válasza:
szerintem, ha valaki unatkozik, vagy olyat csinál, ami közben lehet firkálni, akkor firkálgat. pl telefonálás közben apum is firkál.
8/10 anonim válasza:
Felnőtt korban már nem olyan gyakori a firkálgatás, rajzolgatás, de vannak kivételek. Nézz szét a Deviantarton. ;)
Én például előszeretettel rajzolok mindenfélét ami eszembe jut, legyen az tájkép, emberek vagy bármi. :) A füzeteim is tele vannak mindenféle hülyeséggel, de ha egyszerűen unatkozok. xD Viszont vannak olyan ismerőseim, akik utálnak rajzolni, firkálgatni, szóval mindenre van példa és ellenpélda is.
9/10 anonim válasza:
Én is szeretek rajzolgatni, és suliban is, mikor hallgatok valamit, igazából figyelek én, de "le kell foglaljam a kezem", szóval utálok csak úgy mozdulatlanul ülni. Én általában Danny Fantomot vagy Operaház Fantomját rajzolok.
10/10 anonim válasza:
én általában unalmas órákon rajzolgatok, szintén elég absztrakt miniatűröket, de az osztályban rajtam kívül egyetlen ember csinálja ezt:P
szerintem ez olyan, mint ha azt kérdeznéd, minden fiatal lány szereti-e pl az ananászt:emberfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!