Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magányosan élni értelemmel,...

Magányosan élni értelemmel, vagy tömegben, de bután?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 18:56
 1/6 yuda ***** válasza:

Tömegben, de értelmesen.

Az ember társas lény.Ha kivonulsz a világból, azzal deformálódik a személyiséged.

2011. máj. 6. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:

a kérdésem oka,hogy sikerült egy olyan közösségbe kerülnöm,ahol olyan szinten buták az emberek,hogy egy egyszerű szorzást számológéppel kell kiszámolniuk,a legnagyobb téma a VV és fingjuk sincs ki az a bin laden. UFOnak érzem magam. Mikor kérdeztem,mit szólnak ahhoz,hogy elfogták,csak annyit mondtak: az meg ki?

pokoli rossz,nap mint nap kapom az ívet " mert bezzeg te milyen okos vagy,fogd be a pofád hülyeköcsög"

2011. máj. 6. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne állítsd szembe a két fogalmat, mert ezek így elméleti alternatívák. Magányosan élni sem értelemmel sem bután nem perspektíva, és nem kívánatos állapot. Tömegben élni értelemmel egy jó állapot. Bután sem rossz, de kevésbé jó, mint bután magányosnak lenni.
2011. máj. 6. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első. Nem bírom az idiótákat. Nemhogy szóba állni nem szeretek velük, de még hallgatni se bírom őket, egyszerűen az idegeimre megy az intelligencia ilyen fokú hiánya.
2011. máj. 6. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se. Keress olyan helyet és az internet jó eszköz erre, ahol kevésbé buták vannak.
2011. máj. 6. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így van:D Engem például érdekel a politika, a világ hírei meg a történelem stb..A barátaimmal is szoktunk a vv-ről beszélni meg más hüeésgekről mer én is megnézem de igazából fontos dolgokról nem igazán:S Mivel őket nem nagyon érdekli, hát most mit mondjak nekik:D Elfogadtam ezt, attól szeretem őket.:) 18/L
2011. máj. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!