Lakik innen valaki Kelet Magyarországon? Írna pár sort róla?
Most komolyan, úgy írjátok le a Kelet-Magyarországi régiót, mintha visszamennénk 100-150 évet. Szabolcsi vagyok, éltem Somogyban is. Persze, vannak különbségek, de nem annyira, hogy az már annyira nagy lenne...
Igen, más a munkalehetőség nyugatabbra, de nem vagyunk elmaradottak! Nagyon keményen kell mindenért megküzdenünk, de megtesszük! Igenis figyelünk egymásra, meghallgatjuk a másikat és tudjuk, mire kell használni a fültisztítót. Bár nem minden kis utca aszfaltos, és ami igen, az is hagy kívánni valót maga után; de azért nem a sztyeppén közlekedünk. Nálunk terem a legfinomabb alma, nálunk van a legjobb pálinka, és igenis jó szabolcsinak lenni!
Kelet-Magyarország, én így szeretlek!
szívemből szóltál utolsó!!!
remélem a sok "okos" nem elolvassa mait írtál és nem fogja elhinni azt a sok zagyvaságot, amit t többi írt!+!!
És ők még nem is tudnak semmit....
Laptopos, a fejét elhoztad? Az azé nagy trófea a mai világba. Szalkán gyűjtőtől kapsz érte 2 kanna ukrán gázolajat.
"Laptopos, a fejét elhoztad? Az azé nagy trófea a mai világba. Szalkán gyűjtőtől kapsz érte 2 kanna ukrán gázolajat."
Köszi a tippet, de ezt most nem adom el, itt keleten haladunk a korral, kell az internet, azon fogjuk megválasztani nyáron az új nagykánt!
Nos, én Kelet-Magyarországon lakom. Tanyasi vagyok. A tanyán kívüli világról (létezik egyáltalán az????) nincs semmi infóm. Lehet, csak én létezem itt. Embert születésem óta egyet láttam csak, aki megszült. De ő is elment innen (ezek szerint van világ a tanyán túl is).
Információt csak a tanyai életemről tudok adni:
-levegővel táplálkozom
-ha vizet akarok inni, megszomjazásom előtt hosszú idővel elkezdem a kutat ásni.
-legjobb barátom gy postagalamb. Vele küldtem el ezt az üzenetet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!