Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is furcsa, hogy...

Szerintetek is furcsa, hogy frissen várandós leányzó nem a gyermeke apjával, vagy bizalmas barátnőjével, hanem egy akárhányadik kollégiumi (fiú) szomszédjával akar beszélgetni a kialakult helyzetről?

Figyelt kérdés

Délelőtt elég szokatlan módon, a legnagyobb melóban fölhív a párom, hogy képzeljem mi történt, a csoporttársője most konstatálta, hogy gyereket vár. Mindketten ugyanabban a koleszban laknak, és most írja a párom MSN-en, hogy átmenne a lányhoz beszélgetni, mert erre kérte, és nagyon kivan (én nem lakom abban a koleszban). A lánynak állítólag van egy barátja, és védekeztek is, csak valahogy becsúszott egy nem kívánt gyerek.

A jelek szerint a párom volt az első, akivel a lányzó ezt a hírt közölte, és most is vele szeretné megvitatni, mi tévő legyen, vagy csak sírni egyet a vállán, nem tudom. Nekem furcsa egy kicsit, hogy miért nem a gyereke apjával beszélget, vagy esetleg egy bizalmas barátnővel? Abban biztos vagyok, hogy nem a párom a gyerek apja, tökéletesen megbízom benne.

Ötletek, vélemények?

2011. máj. 4. 20:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A párommal több éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, teljes a bizalom. Egyetértek azzal, hogy a kérdésben írt helyzet magában még semmit nem jelent, a csajjal jóban vannak, jegyzeteket cserélnek stb., csakúgy mint akárhány másik csoporttárssal, akinek épp nem csúszott be egy nem kívánt terhesség.

Azért tettem föl a kérdést, mert többen csodálkozásukat fejezték már ki amiatt, hogy nálunk a párommal gond nélkül beleférnek ilyen dolgok, például én is aludtam már fiú barátnál, aki a páromnak még régebbi barátja, mint nekem, és nem volt semmi, de féltékenység sem. Úgyhogy puszta kíváncsiságból most bedobtam ezt a kérdést, kicsit ki is sarkítottam, vajon kívülállók mit gondolnak.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hogy gondolkodtatok rajta, ment mindenkinek a pont, mert mindegyik hasznos volt.

2011. máj. 4. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt evekkel ezelott az egyetemen hasonlo. Egy lany evfolyamtarsam terhes lett es engem hivott fel, pedig annyira nem ismertuk egymast (elso felevben tortent). Segitettem neki az indexevel meg hasonlokkal. Szerintem ez csak bizalom kerdese. Ez a lany ebben a fiuban latott bizalmat. Lehet, hogy jobb baratnoinek azert nem mondja meg el, mert fel a reakcioktol illetve fel, hogy elmondjak a tobbi ismerosenek, esetleg a szuleinek vagy a baratjanak. Nem hiszem, hogy attol kellene tartanod, hogy raakaszkodik a fiura.
2011. máj. 5. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!