Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem jó könyveket?

Ajánlanátok nekem jó könyveket?

Figyelt kérdés

kicsit részletezem

17éves fiu vagyok és olyanok kellenének amik szinte minden könyvtárban vannak lehetőleg ne kötelező olvasmány:)

Van olyan filmlista amit meg kell nézned halálod előtt könyvbe is van olyan?:D

köszi szépen előre is

2011. máj. 4. 13:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kötelezőeket azért nem kérdeztem mert azt ugyis ki fogom olvasni ha rákerül a sor és akkor talán jobban is fogom érteni
2011. máj. 4. 14:36
 12/20 anonim ***** válasza:
egy biztos, amit minden fiúnak el kell(ene) olvasnia, az karl may tól a winnetou. ezt egy nagyon okos tanárom mondta, és tényleg igaz. nagyon sokat lehet belőle tanulni, főleg a mai fiúknak kéne elolvasniuk, mert ma már nem látni ilyen példát magunk előt
2011. máj. 4. 14:51
 13/20 A kérdező kommentje:
neked is nagyon köszi
2011. máj. 4. 14:53
 14/20 anonim válasza:

Nekem fiam van, bár kicsit fiatalabb mint te. (15 éves)

Imádja a Rejtő Jenő könyveket. Neked is ajánlom, mert tipikus fiús könyvek.

Aztán jók még a Roderick Gordon-Brian Williams könyvek.: A földmély titka, Zuhanás a mélybe, Alagutak rejtélye. Mind-mind kamasz fiúknak való könyv. Jó szórakozást. És ha igazán jó könyvet akarsz olvasni, akkor vedd meg Ken Follet: A katedrális című könyvét! NO.1!!!

2011. máj. 4. 15:09
 15/20 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 4. 15:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, hogy mit szeretsz csinálni, mi érdekel, mert pl. ha utálod a történelmet, akkor nem ajánlok történelmi témájú könyvet! ;] A kötelezőket pedig sokkal jobban élveztem, amikor nem volt kötelező, ezért javasoltam! ;]

Gaál Viktort érdemes olvasni; Gerlóczy nagyon nyers, nagyon fiatal, és nagyon realistán látja az életet.

Clive Cussler: Az Arany buddha

Stephen King: Borzalmak városa

Kepes András: Történetek

Magyar Imre: Oly korban éltem én

Mrozek drámák

2011. máj. 4. 15:50
 17/20 tetris ***** válasza:
Az afrikai vadászos történetek nagymestere Wilbur Smidth. Eszméletlenül izgalmas kalandregényeket ír, letenni se lehet. És nem utolsósorban majd minden regényében van egy-két igazán részletes szerelmi jelenet is. khm.....
2011. máj. 4. 17:41
 18/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat ennyi könyvet éltemeben nem olvasok ki:)

kedves utolsó előtti válaszoló ilyen téren szerintem mindent szeretek vagyis nincs kifejezetten olyan amit nem szeretek

2011. máj. 4. 19:43
 19/20 anonim válasza:
Szia! Én tudom neked ajánlani Paulo Coelho összes könyvét!! Nagyon jók, elgondolkodtatóak és megtalálod bennük az összes olyan bölcsességet, amit az életben sokszor hasznosíthatsz:)
2011. máj. 4. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Stephen King: Ragyogás (remek kis thriller)

Brenna Yovanoff: Az elcserélt

Beate teresa Hanika: Soha senkinek

2011. jún. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!