Ajánlanátok nekem jó könyveket?
kicsit részletezem
17éves fiu vagyok és olyanok kellenének amik szinte minden könyvtárban vannak lehetőleg ne kötelező olvasmány:)
Van olyan filmlista amit meg kell nézned halálod előtt könyvbe is van olyan?:D
köszi szépen előre is
majd kipróbálom köszi:)
linkek is jöhetnek ha van ilyen oldal összegezve
Kramer kontra Kramer, kb annyi idősen olvastam mint most te vagy. Fiúknak kötelező, ha elsőre sok vagy még nem érdekel a téma akkor 5 év múlva újra nekifutsz.
És persze a klasszikus amit biztosan ne hagyj ki - de valószinüleg már ismered - a Galaxis Útikalauz.
Ezeket biztosan érdemes felvenni egy ilyen képzeletbeli listára.
Michael Curtis Ford: Attila kardja
Itt van róla ajánló: [link]
Gerlóczy Márton: Igazolt hiányzás, Váróterem, A csemegepultos naplója
Tokaji Zsolt: Hova mennek a kacsák?
Stephen King: Mobil
Gerlóczy Márton: A szabadok testvérisége (ez kalózos, de érdekes)
Gaál Viktor: TestVérek (Krimi, de valami hátborzongatóan jó)
Kötelező irodalom, de nagyon jó: Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés, Balzac: Goriot apó, Madách: Az ember tragédiája
Mi az érdeklődési köröd? Miket csinálsz szabadidődben?
nem tudom , hogy ezt a könyvet megtalálod-e a könyvtárban de szerintem nagyon jó : Hadházi lászló : Nekem nyolc
Vannak benne dolgok , h pl.: 8 legrosszabb dolog ami megtörténhet egy nyaraláson ... és ilyen 8 leghülyébb állítás :D de szerintem naygon vicces . Érdemes megkeresni
köszi a válaszokat
szerintem mind1 hogy mit csinálok szivesen mert leírhatom hogy szeretek bicajozni túrázni bűvészkedni attól nem szeretem ezektet olvasni
eddig szinte csak kötelezőt olvastam meg a harry pottert:D
+pár könyvet elég vegyesen
köszi szépen mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!