Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek felhívjam a...

Szerintetek felhívjam a munkáltatót, ha még nem jelzett vissza?

Figyelt kérdés

Beadtam az önéletrajzomat, de még se emailt nem kaptam, se nem hívott fel..Szerintetek pofátlanság lenne, ha felhívnám hogy mégis akkor most mivan? Vagy ez negatív pont lenne?

(Ne valami nagy kaliberű munkára gondoljatok, 8 általános kell hozzá, betanított, ezért erősen csodálkoznék ha nem felelnék meg)

2011. máj. 4. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hívd fel. Nem kell sürgetni, meg arcoskodni, csak "Jó napot kívánok, ekkor meg akkor adtam be Önöknek az önéletrajzom és szeretnék érdeklődni, hogy döntöttek-e már"
2011. máj. 4. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
egyet értek az előzővel :) nyugodtan érdeklődhetsz szerintem is
2011. máj. 4. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hívd fel nyugodtan.
2011. máj. 4. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is azt terveztem h felhívom, csak mondom mégis hogy venné ki magát...de akkor ezek szerint nem annyira gáz
2011. máj. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!