Hol lehet interneten keresztül ismerkedni, barátnőt találni? Milyen oldalakat ismertek?
Bocsánat, hogy ide írtam, de nem társkereső szolgáltatást keresek csak szeretnék barátnőt találni.
Külföldre mentem férjhez, férjem sokat dolgozik én pici babával vagyok itthon akit imádok de néha nagyon egyedül érzem magam.
Pontosan nem tudnám, hogy melyeken, de nézelődj fórumokon, olyan témákban, amik érdekelnek, hátha ott aztán kialakul egy olyan kis társaság..
Nekem mondjuk lett már a chat.hu-ról is 2-3 barátnőm is, akikkel lassan öt-hat éve tartjuk a kapcsolatot, és időnként össze-összefutunk 1-2 napokra. :)
De ha gondolod, akkor én is szívesen olvasgatnám a leveleidet. :)
Google-be írd be, hogy barát kereső (olyan nyelven, ahogy szeretnéd), és akkor bead sok-sok olyan oldalt, ahol lehet barátokat találni. Vagy levelezgetni.
Mivel külföldön élsz, ezért azt nem ajánlhatom, hogy találkozz sorstársakkal (mondjuk velem), de nyugodtan írhatsz privát e-mailt. :)
Én is egy pici babával vagyok itthon, és én is imádom, de néha ki vagyok éhezve a kommunikációra. S jelen esetben sokszor nekem is csak az e-mailek maradnak, de már az is több, mint a semmi!
Szóval nyugodtan írj, ha gondolod!
28/N, fél éves kicsi lánnyal
Nagyon jól esett, hogy felajánlottátok írhatok nektek. :))
Köszönöm az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!