Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapest,4. kerülete mennyire...

Budapest,4. kerülete mennyire nyugodt, illetve úgy összességében milyen környék?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én elfogult vagyok, mert soha nem éltem máshol, de szeretek itt lakni. A metró pár perc, a Duna-part is, sok a zöld terület és viszonylag nyugodt, persze ez attól is függ, Újpest melyik részéről beszélünk. Itt is vannak problémásabb részek, mint mindenhol.
2011. máj. 2. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan a Szent László tér környékére gondolok. Köszi előre is!
2011. máj. 2. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Budapest egyik legrosszabb része, ennél már csak a Havanna rosszabb, túl sok az olyan népség akit az ember nem szeretne szomszédjaként tudni.
2011. máj. 2. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:

A Szent László tér kicsit határvonal, közel van Újpest "legelegánsabb" részéhez, ugyanakkor pár utcával arrébb már elég vegyes a népesség.

Azért én nem hasonlítanám a IV. kerületet a Havannához, vagy mondjuk a nyóckerhez...

2011. máj. 2. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha ott élnék én is minden bizonnyal elfogult lennék, igy talán könnyebb lenne ott élnem, abban a tudatban hogy ez jobb mint a havanna.

Jobb, de csak egy leheletnyivel, ránézel az árakra és meg is kaptad a korrekt választ.

Próbálj meg ugyanennyiért ugyanilyet venni a 22. kerületben, érted, pont kétszer ennyibe kerülne és ez nem véletlen.

2011. máj. 2. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért Újpest még mindig nem tartozik a város legrosszabb vidékei közé. Vannak jobb helyek, az tény, de nincs különösebb gond vele.
2011. máj. 2. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!