Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok az egyetlen...

Csak én vagyok az egyetlen ember Magyarországon, akit a legcsekélyebb mértékben sem érdekel (t) a brit házaspár esküvője valamint annak mindennemű sajtóbéli vonzata?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 23:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ez szerintem csak a nőket érdekli.

azok a férfiak meg, akik kapcsolatban élnek vagy házasok, úgy tesznek, mintha őket is érdekelné, hogy örömöt okozzanak a párjuknak.

2011. máj. 2. 00:51
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Ki nem szarja le, h téged nem érdekel menjél aludni.
2011. máj. 2. 00:55
 13/21 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
Nő vagyok, én is untam hogy minden híradóban ez volt a téma napok óta. Angliában megértem, de itt Magyarországon már nekem is a könyökömön jött ki az egész. Az esküvőből is annyit láttam, amit a Híradóban mutattak. Megállapítottam hogy szép volt a ruha, és ennyi.
2011. máj. 2. 01:08
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
nem érdekelt jobban mint bárki más esküvője. senkivel még csak egy szót nem váltottam róla meg nem is néztem. nem nekem kéne megmondanom h kit mi érdekeljen. minek ez a kérdés? hogy lássuk milyen leszarom ember vagy?
2011. máj. 2. 01:25
 15/21 anonim ***** válasza:
úgy leszarom ahogy van. az elmúlt héten nem is néztem a híradót, de gondolom tele volt a házasságos hírekkel.
2011. máj. 2. 01:37
 16/21 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

01:25

Én értem a kérdezőt...

Van egy csomó ügy, amit kéretlenül a képedbe tolnak folyamatosan, ha nem élsz egy elhagyatott tanyán áram, tévé és net nélkül. Ilyenek pl. a Nyaló Világ fontos hírei, ki kit hívott ki párbajra (ilyenkor az ember már könyörög, hogy legyen igazi párbaj és nyírják már ki egymást), Stohl Buci ügy, meg a Kovács Lázár félrelépése. Amikor az ember bekapcsolja a tévét, hogy megnézze a Híradót hogy mégis mi fontos dolog történt a nagyvilágban és kishazánkban, erre napokig nyomják ezeket, akkor tényleg felmerül, hogy EZ ennyire érdekes?? Tényleg mindenkit ez foglalkoztat, vagy csak én vagyok ennyire érdektelen?

2011. máj. 2. 02:02
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem is értem, hogyan is lehet ekkora patáliát csapni ennek :S Az angolokkal mindkét háborúban harcoltunk és meg is ittuk a levét
2011. máj. 2. 02:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézek tévét, úgyhogy ezt csak itt tudtam meg, de letojom, úgyhogy nem is nézek utána pontosabban:D
2011. máj. 2. 02:58
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
csak én vagyok az egyetlen, akit nem érdekel, hogy téged nem érdekel, és minek ezt itt megkérdezni?
2011. máj. 2. 07:35
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
ÉN személy szerint inkább az angol királyi esküvő részleteit hallgatom, mint a Való Világ melodrámáját, ha lehet választani... Aztán mégis a képembe nyomják a másikat is, írjak ki egy kérdést? :)
2011. máj. 2. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!