Volt már, hogy a szülinapodon szomorú voltál, esetleg sírtál is?
Igazából azért érdekelne, mert ugyebár azt mondják, hogy pl. amilyen vkinek az újév napja, olyan lesz az egész év...én olvastam vhol, hogy mindenkinek a szülinapján kezdődik az új éve...na most, ha pl. vki sír, szomorú a szülinapján, akkor az egész évére ez hatással lehet? Van-e vkinek ezzel tapasztalata?Érdekelne továbbá az is, hogy ha volt ilyen szülinapotok, hanyadik volt az.
Lehet buta kérdés, de ide írtam a kérdésemet, mert itt úgy látom, több komoly választ várhatok:)
Köszönöm:)
Szia!
Köszönöm! Azóta már próbálok együtt élni a hiánnyal, de rossz...
gondolom:( de úgy gondolj rá, h ő ott van veled, még ha nem is látod:) addig mindig veled lesz, amíg gondolsz rá:)
remélem vannak emberek, barátok, barátnő akik segítenek az űrt betölteni, amennyire csak lehet...ha mégsem nekem bármikor írhatsz, ha magányos vagy:) tudom nem olyan sokat tudnék segíteni, de hátha valamennyit mégis:) de azért remélem sok jó barátod van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!