Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha kimegyek Amerikába, le...

Ha kimegyek Amerikába, le fognak lőni?

Figyelt kérdés

Sokat hallani itthon, hogy lövöldözés van ott, mindenkinek fegyvere van.

Ha kimegyek nyaralni, akkor mennyi a valószínűsége, hogy pont engem, egy európait fognak lelőni?-

Mármint tudom, hogy vannak veszélyes környékek, agol azért lelőnek, mert fehér vagyok, de úgy Amerika mennyire veszélyes ilyen módon, hogy bemegyek egy boltba, vagy veszek egy hamburgert, és fejbelőnek?

2011. máj. 1. 21:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanaz van, mint a legtöbb országban: ha nem mész rossz környékre, nem valószínű, hogy bajod lesz.

Ha egy amerikai turista idejönne, megnézné a nevezetességeket, meg ilyenek, senki sem akarná bántani. Ha viszont az jutna eszébe, hogy éjfél körül szétnéz a nyolcadik kerületben, vastag aranyláncokkal, f.ucking gipsy felirattal, esetleg néhány méter rézdróttal felszerelve, akkor nem valószínű, hogy megérné a holnapot. (Én nem a felirat miatt, mert azt valószínűleg úgysem értenék :) )

2011. máj. 4. 21:20
 22/26 anonim ***** válasza:
Le bizony, mert ott mindenkit lelőnek.(Ennyire egyoldalúak az ismereteid?)
2011. máj. 5. 02:10
 23/26 anonim válasza:
hát ha beszívott piros-zöld-sárga színű sapkába ,reggeat hallgató olyan "ugrálós" cadillac-eket látsz fekete rasztákkal benne és uzi-val a kezükbe(aki ismeri a GTA részeket ,tudja miről beszélek) akkor nagy a valószínűséggel igen.vagy ha New Yorki-i sikátorokba tévedsz.
2011. máj. 28. 02:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Még a kaliberben olvastam (fegyverekel foglalkozo ujság)

hogy vadnyugati amerikában ezer före kevesebb eröszakos büncselekmény jut mint Angliában. (It ugy tudom hogy nagyon szihoru a fegyver tartás)

De most gondolj bele, ha bünözö lennél melyik nöt probálnád megeröszakolni?

Az angol nöt akinél van talán egy gázspray,

vagy egy amerikai nöt, akinél van egy mordály? :D

2012. máj. 17. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Na, meg hát az a naaagy USA nem egy törölközőméretű kis ország. Ha Magyarország sokszínű meg egy kisember számára nagy és legnagyobb része felfedezetlen, akkor ugyanannak a kisembernek az USA mekkora gigantikus izé mááár.
2012. máj. 18. 13:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Egy kicsivel több esélye van, mint Magyarországon, de egyébként ne aggódj. (Itt inkább megkéselnek vagy agyonvernek, mert fehér vagy.)
2012. jún. 6. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!