Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha kimegyek Amerikába, le...

Ha kimegyek Amerikába, le fognak lőni?

Figyelt kérdés

Sokat hallani itthon, hogy lövöldözés van ott, mindenkinek fegyvere van.

Ha kimegyek nyaralni, akkor mennyi a valószínűsége, hogy pont engem, egy európait fognak lelőni?-

Mármint tudom, hogy vannak veszélyes környékek, agol azért lelőnek, mert fehér vagyok, de úgy Amerika mennyire veszélyes ilyen módon, hogy bemegyek egy boltba, vagy veszek egy hamburgert, és fejbelőnek?

2011. máj. 1. 21:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

tapasztalatom szerint nem fognak megkéselni,de nagyon furán fognak nézni rád ,ha megszólalsz magyarul.Szerintük hihetetlen dallamos a mi beszédünk ,de egyben iszonyat nehéz is.Szóval készülj fel ,hogy bántani nem fognak ,de nagyon hülyén néznek majd:P

szerintem ne reklámozd ,hogy magyar vagy inkább mond ,hogy európai

2011. máj. 1. 22:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt mi az istenfaszá**rt lőnének már le?Hallottál olyan híreket hogy tömeges turista gyilkosságok vannak az USA-ban?Nem hiszem.

Amúgy meg nyilván nem kell rosszarcú emberekkel kötekedni meg úgy egyáltalán senkivel sem.

2011. máj. 1. 22:31
 13/26 anonim válasza:
:D:D:D:D te hülye vagy?:D dehogy lőnek le. túl sok filmet nézel. xD
2011. máj. 1. 22:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túl sok filmet láttál. Dehogy lőnek le.

Amúgy a fegyvertartás államonként változik. Pl Texasban bárkinek lehet lőfegyvere és használhatja is, de ők se lövöldöznek esztelenül, mert a törvényeik is kemények.

Mondjuk kerüld el a gettókat meg a nagyobb veszélyesnek tűnő csoportokat.

Mielőtt kimész nézz utána annak az államnak a törvényeinek ahova mész, na meg a konzul elérhetőségét is. Szerintem semmi bajod nem lesz kinn, az amcsik is ugyanolyan emberek, mint mi (igaz ők kicsit többre tartják magukat), de mi okuk lenne bántani téged? Annak igen kicsi a valószínűsége, hogy pont akkor kattan be valaki a boltban és kezd el lövöldözni, amikor te ott vagy.

2011. máj. 1. 22:53
 15/26 anonim válasza:
100%
Szar Jankót lelőtték Amerikában, mert oda ment egy emberhez, aki cs 1.6-on játszott és megzavarta. Aki játszott cs-n azt megölték a játékban és ezért ideges lett... Tehát ne zavarj meg senkit aki cs 1.6-n játszik, mert megeshet az veled mint Szar Jankóval.
2011. máj. 1. 22:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha cigány vagy és ott is cigány módra viselkedsz, van rá esélyed...
2011. máj. 2. 09:10
 17/26 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy fehér ember vagyok=nem gypsy!
2011. máj. 2. 09:45
 18/26 anonim ***** válasza:

Oké, ne haragudj.

Ha elkerülöd a fekák és a latinok által lakott környékeket, nem akarsz betörni senkihez, talán nem fognak lelőni...

2011. máj. 2. 11:19
 19/26 anonim ***** válasza:
Valoszinusege a nullahoz konvergal, de minden megeshet. Manapsag Magyarorszagon is megtortenhet ilyen. Amugy en TX-ban elek es itt a kornyeken jo par meszarlas, lovoldozes volt mar. Nagyon random, nem lehet tudni, hogy mikor es hol tortenik ilyen. Ezert kell magadnal fegyvert hordani, hogy meg tudd magad vedeni. Turistakent gondolom, hogy te csak nagyobb varosokba mesz. Nem hiszem, hogy felned kellene ilyesmitol. Persze legyel ovatos, mert lopas is van, ahogy mashol is es a turistakra jobban lecsapnak a tolvajok. Nem a feketektol kell tartani. Az ilyen lovoldozok, akik bekattannak barmilyen etnikumuak lehetnek, de tobbsegeben feherek - igen, feherek!
2011. máj. 4. 16:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Ott nem, de az ilyen intelligens embereket szívesen lelőném.

De hogy normálisan is válaszoljak: kerüld a gettókat, éjszaka ne sétálgass rossz környékeken, és ne kötözködj. Így csak akkor kapsz pár golyót, ha baromi szerencsétlen emberke vagy.

2011. máj. 4. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!