Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt hogyan kellene kezelni? Lent

Ezt hogyan kellene kezelni? Lent

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 17 éve ismerjük egymást,tehát nem vagyunk tinik.Pár éve azt vettem észre rajta,hogy mintha kezdene bekattanni ahogy túlléptük a negyvenet.Hogyan?Például pi@ányi mini szoknyákban lófrál nyáron,a strandra olyan bikiniket vesz fel,hogy azt csak az teheti meg akinek tökéletes alakja van ráadásul fiatal.Sorolhatnám még oldalakon át,hogy miket csinál,és a legszomorúbb,hogy látom egyesek mosolyognak rajta,persze joggal.Próbáltam viccesen tudtára adni,sőt nem viccesen is.De hasztalan.Most ott tartunk,hogy ágyba is bújik azzal aki jön,aki éppen szimpi.Kérdésem az lenne,hogy hogyan próbáljam leállitani?Megsérteni nem akarom,de azért ez már nevetséges amit művel.
2011. máj. 1. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Nagyon rendes tőled, hogy észhez akarod téríteni, de neki az a baja, hogy nem jutott előre. 40-esen már nem valószínű, hogy férjhez megy és gyereket szül és ez okozza ezt nála. Én is láttam ilyen nőt. Mindenki rajta röhögött az utcán a sminkje és szőke póthaja miatt, de én sajnáltam. :( Sajnálom, hogy a barátnőddel ez történik, esetleg ha elmondanád még egyszer neki, hogy nevetségessé teszi magát, de nagyon, az talán hatna és esetleg kisírná magát a válladon és észhez térne.

Sajnálom:(

2011. máj. 1. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Még csak remény sincs erre,mert ő szentül meg van arról győzödve,hogy alig néz ki 20-nak valamint bomba kategóriás.A szomorú valóság pedig az,hogy nem.Sajnos ő nem a jó negyven felettiekhez tartozik.tehát ha őszintén ezt megmondanám neki,még vérig sértődne,vagy kitalálná,hogy irigy vagyok rá.Ezt meg végképpen el szeretném kerülni.
2011. máj. 1. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd rá.Nem is kell mondanod semmit,majd megteszi más.Legalább nem téged hibáztat :)
2011. máj. 1. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyílván valamilyen hiányérzete van, úgy érzi, kimaradt valami az életéből, megöregszik, kész, vége mindennek.

Meg kell változnotok mindkettőtöknek. Olyan értékeket kell keresnetek, ami nem függ az életkortól. Először is meg kellene érteni, hogy az élet sokkal több, mint az öltözködés, szex, hapsizás, ilyesmi.

Most ezt tesz, nem baj, csalódni fog benne, nem találja, amit keresett, és akkor talán keresni fog valami mást.

Az a más, énszerintem, csakis az örök élet filozófiája lehet. De ehhez el kell jutni sok negatív tapasztalaton, az üresség megtapasztalásán keresztül.

Próbálj itt keresni, ezek kis hétköznapi filozófiák.

[link]

[link]

2011. máj. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!