Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen túlélési stratégiákat...

Milyen túlélési stratégiákat választasz az élethez?

Figyelt kérdés
Minden eseményt, történést különféle módon élünk meg. Az érdekelne, ki, hogyan? Változott-e a túlélési stratégiád?
2011. máj. 1. 17:11
 1/7 anonim válasza:

Semmilyet sem. Ahogyan esik úgy puffan :D

Sajnos igaz :P Tehetetlenek vagyunk, a környezetünk és a genetika mindent meghatároz, mint a dróton lógatott pinokkiók vagyunk :S

2011. máj. 1. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát... , azért ezt így nem merném kijelenteni. Szóval: semmi nem múlik Rajtad?
2011. máj. 1. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
A lehetőségeket mindig megprobálom kihasználni, még ha kockázat is rejlik bennük. Ha valaminek vége, akkor nem szenvedek miatta többet. alapvetően buddhista módon élek.
2011. máj. 1. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, én 15 éves koromban elhatároztam, hogy nálam nem fog úgy esni ahogy puffan, szóval kezembe vettem az irányítást. Olvastam pszichológiát, néztem olyan filmeket ahol a kidolgozott karaktereknél láttam, hogy "nos, így kell viselkedni ahhoz, hogy elérd azt az életben amit csak szeretnél" Összegyúrtam a különböző viselkedésmintákból a számomra megfelelőt és hónapokig működött, de régi démonok gyötörtek, visszatértek régi érzések, küzdök ellenük a mai napig, de a fejem rengetegszer fáj, fáradt vagyok, a hangulatom naponként ingadozik. Jelenleg 17 vagyok és olyan lettem többé kevésbé mint ahogy elterveztem, de súlyosan megfizetek érte...
2011. máj. 1. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utóbbi 1-2 év sajnos nagyon meggyötört, családi probléma, közeli családtag elvesztése stb. Bezárkóztam, amire a barátaim úgy reagáltak, hogy kizártak a társaságból, nem hívtak már sehova. Azóta sem igazán találom a helyemet a nagy világban. Ha valami jön és megtör, igyekszem önerőből felállni, nem másra támaszkodni. Stratégiám nincs. Mindig bekattan valami az agyamban, hogy most ezt és ezt kéne tennem, hogy erősebb legyek, és kimásszak a gödörből. Van hogy hetekig tart, mire jön az isteni sugallat, hogy mit tegyek, van hogy néhány óra után tudom mire van szükségem.
2011. máj. 1. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a baj hogy túlélési stratégiában gondolkodsz, holott az ember lényege hogy fejlődjön az idő múlásával, ne csak épp hogy fenntartsa magát.

Én igyekszem nem foglalkozni a rosszal, inkább azt keresem hogy mit tehetnék jobbá az életemben és másokéban.

2011. máj. 2. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit is kellene túlélni? ...hiszen lehet, hogy ez maga az élet!

ÉN élek, s ahogy élek az az én életem. Nincs rajta mit megúszni, nekem ez az egyetlen esélyem, ha elbaltázom, zuhanok vissza a semmibe.

2011. dec. 15. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!