Rulettes kérdés, de nem stratégiákat kérek stb.! (? )
Arra lennék kíváncsi, hogy hol találok statisztikákat, pontosabban arra gondolok, hogy mi a piros és a fekete szín közti legnagyobb kipörgetési arány különbség?
Tehát, hogy pl 100ezer pörgetésből mennyivel többször jött fel az egyik szín mint a másik...létezik - e olyan, hogy pl a piros pl 10.000 pörgetésből 3000 szer jön fel míg a fekete 7000 szer, vagy a kettő között lévű különbség időről időre kiegyenlítődik? tehát képtelenség, hogy létrejöjjön ekkora különbség? max mondjuk 5800 és 6200 as arány?...
remélem értitek, mire gondolok :)
_Elméletileg_ bármilyen kombináció lehetséges, akár a tízezerből tízezer pros is.
_Gyakorlatilag_ az első jól írta, minél többször pörgetsz, annál kiegyenlítettebb lesz. Ugyanis ha jól számolom, annak, hogy mind egyforma, már egy per kettő a tízezrediken az esélye. Az a gyakorlatban nulla :)
ilyen statisztikát nem kapsz,amugy ami a kaszinokban van abban semmi véletlen sincs,azt 100%ban manipulálják,
állitolag hosszu távon kiegyenlitődik pl 1000 pörgesbol lesz 487 fekete,487 piros és 26 0-s
És mégis melyik rulettkerékről akarsz ilyen statisztikát? Egy pesti kaszinó? Egy internetes? Egy játékrulettkerék a Tescoból?
Mondok egy egyszerűbbet: kezdj el érmét feldobolná és írd hogy fej vagy írás. Ha feldobod 1000x meg fogod látni, hogy kiegyenlítődik, bár elég valószínűtlen hogy 500-500 lesz.
nagyjából egyhangúak a vélemények, miszerint egy idő után kiegyenlítődnek. Nos 1000 pörgetéből soha nem lesz egyenlő ezerrel a piros és fekete szín köpörhetésének aránya összeadva, mivel ott a nulla...
szeirintem 1000 pörgetésből minimum 150-200 at levon a nulla.
Na most, ezeket figyelembe véve gondoljatok bele és úgy válaszoljatok ( már ha valaki visszatér még ide) milyen stratégia lenne az, ha elhelyezünk 1 zsetont a piros és a nullára, tegyük fel, hogy van 1000 zsetonunk. és addig pörgetünk újra és újra amíg profitot nem szerzünk. ezen infok ismeretében amit már leírtam, elvileg egy idő után mindenképpen profitban leszünk, hiszen ahhoz, hogy ne legyünk, az kell, hogy a fekete többször jöjjön fel mint a piros ÉS emellett CSAK annyiszor a nulla ami még nem fedezi a veszteségünket. (tudjuk, hogy a nulla 1:36-hoz fizet)
Nézzünk egy példát erre a veszteséges helyzetre: 1000 pörgetésből akkor ehez az kell, hogy a fekete minimum 600szor jöjjön fel míg a nulla csak 11-szer és így a piros csupán 198-szor. nos ebben az esetben a veszteségünk 800 ami az 1000 zsetonból tényleg nem kevés, de szerintem ez egy elég abszurd példa, hogy a 0 csak 11 szer jön fel 1000 pörgetésből és a piros csak 198 szor.
mit gondoltok?
hosszu tavon semmikepp sem leszel nyeresseges, a nulla miatt, es mert a kaszinok aszerint adjak ki a penzt amennyit pakoltal bele,nem tudom mennyi ez a % de szerintem ojan 10 max 20 korul van,ugyh csak rovid tavon tud valaki nyeresseges lenni ha szerencseje van es annak kis %at elnyeri amit mas berakott.probaltam en is a duplazas modszeret,sokat nem tettem, ojan 30 euro korul buktam ossz vissz(azert mondok eurot mert Erdelyben elek es lejben jatszodtam,csak atszamoltam h erthetobb legyen)szoval a duplazasnal is kiprobaltam eleninte h egy szamot jatszodtam,megneztem h melyiknek volt nagyobb aranya es azt a szint jatszodtam,volt ojan hogy leadott 15 szint egymas utan,akkor kiprobaltam azt is h egy piros egy feketet jatszok meg,egy darabig az is ment de anyit nem nyertem h megduplazzam a penzem.A duplazos modszer akkor volna tuti modszer ha korlatlan menyisegu penzed lenne es barmenyit tehetnel fel egy szamra,de a kaszinok ezt is kivedik es megszabjak h menyit tehetsz max egy szamra vagy szinre,nalunk max 100 lej,25 euro kb egy szamra,de kaszinotol fugg,de igy is ha kezded a duplazast 1 lejtol akkor 1.2.4.8.16.32.64,ez csak het forgas,tehat ha elkapsz 7 egyszint akkor mar buktal 127 lejt,ami 30 euro korul.
szoval ha ruletten akarsz nyerni akkor az a tuti modszer ha nyitsz egy kaszinot,mas modszer nincs,csak egy egy tuti modszernek nevezett csali amivel megtobb balekot vonzanak jatszani,aki azthiszi h kifossza oket.
negyedik voltam,es bocs a helyesiras miatt
bocs,elirtam 25 eurot csak egy szinre tehetsz vagy paros paratlanra vagy kicsi nagyra ,szamra csak 10 lejt tehetsz,plusz meg ha korberakod
elozo
"szeirintem 1000 pörgetésből minimum 150-200 at levon a nulla"
Szerinted lehet, de a matematika szerint nem!
Vegyük a legidálisabb eseteket:
37 pörgetés: 18 fekete, 18 piros, 1 nulla.
74 pörgetés: 36 fekete, 36 piros, 2 nulla.
...
999 pörgetés: 486 fekete, 486 piros, 27 nulla.
A dolog amit írsz, működik, ha eltalálod, hogy melyik szín lesz többletben. De ha a másikra tettél, akkor várhatsz egy darabig :)
Ha ez működne, akkor mindenki rulettezne, egy színre rakna és ott ülne amíg milliomos nem lesz.
Ruletten a világ legokosabb (50 év tapasztalattal a hátuk mögött) matematikusai sem tudtak nyerni soha hosszútávon. Úgy van megalkotva, hogy ne lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!