Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan készítsem ki idegileg...

Hogyan készítsem ki idegileg a szomszédom?

Figyelt kérdés
Egy gonosz rosszindulatú öregasszony a szomszédunk egy 4 lakásos társasházban.Mindenki jóban van a másikkal csak ő az egyetlen aki gonoszkodik,feljelentget,fenyegetőzik.Hogy tudnánk kicsit kikészíteni az idegrendszerét,hogy ne jöjjön rá,hogy mi voltunk.Ötletek,tapasztalatok?
2011. ápr. 27. 21:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
LOL, biztos nem fog rájönni, hogy bosszút álltak azok, akiket az őrületbe kerget :D
2011. ápr. 27. 22:01
 22/32 anonim válasza:
45%
Engem ha idegesít egy vén p*csa, akkor egész egyszerűen "szétoltom". Emlékeztetem rá, hogy egy undorító büdös rokkant vén k*va. Semmibe vesszem. Vagy ilyeszgessed, szivasd. Egy éjszaka alatt dörömbölj be az ajtóján 5-ször. Tényleg nehéz helyzet. Jobbat nem tudok én sem kitalálni.
2011. ápr. 27. 22:02
 23/32 anonim ***** válasza:
59%
Bár nem kifejezetten szeretem ezeket a "szívassuk meg a másikat" dolgokat; de esetleg feladhatnátok a nevében valami hirdetést, amire telefonon vagy személyesen lehet jelentkezni.
2011. ápr. 27. 22:08
 24/32 anonim ***** válasza:

küldj neki egy dalt. ennek örülhet:

http://www.youtube.com/watch?v=ymOmKPu_MZA

2011. ápr. 27. 23:25
 25/32 anonim ***** válasza:
Fújd tele tejszínhabbal a postaládáját, egyik haverom azt csinálta XD
2011. ápr. 28. 00:19
 26/32 pelgrim ***** válasza:

Légy hálás, hogy a szomszéd asszony ilyen nagyszerű tükröt tart eléd, vagy talán jobb szándék lenne idegileg kikészíteni őt ? Mert észre se vennéd ezeket a dolgokat ha benned nem ugyanaz a "gonoszság" nem lenne lenne jelen.

A "gonosz" szomszédasszony egy nagyszerű lehetőséget nyújt neked, hogy megtanuljad mi a türelem, a megértés, a tisztelet, a szeretet. Használd ki az alkalmat !

2011. ápr. 28. 11:08
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem már megtanulta, de most szeretne végre továbblépni :)
2011. ápr. 28. 17:01
 28/32 A kérdező kommentje:
Szia kedves 11:08-as!Te nagyon bölcs vagy :)
2011. ápr. 28. 18:31
 29/32 anonim ***** válasza:

Vágjátok le a hónalj szőrötöket meg a fanszőrzeteteket és lopózzatok be hozzá amikor alszik és ragasszatok belőle neki pillanatragasztóval bajuszt és szakállt! :DD

13L

2011. júl. 17. 12:55
 30/32 anonim ***** válasza:

Ha ilyenen töröd a fejed, visszafelé fog elsülni. A legokosabb, amit ilyenkor tehet az ember, ha abszolút figyelmen kívül hagyja, és nem idegesíti fel magát rajta. Bármennyire is próbálkozik, mosolyogj rajta, és légy kedves vele. Azzal nem tud mit kezdeni, ha feltűnően kedves vagy vele. Ha kiborít, és ezt látja is rajtad az csak jobban szítja a tüzet.

Legalábbis ez az én tapasztalatom.

2011. júl. 17. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!