Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetnek szuperhősök a világon...

Lehetnek szuperhősök a világon, vagy valaki megpróbálkozott már vele?

Figyelt kérdés
Nem nézik hülyének azt aki szuperhős akar lenni?
2009. márc. 6. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na, akkor itt álljunk meg egy kicsit!

Ezek szerint te nem egy aggódó anyuka vagy, hanem saját magadon érzel valami képességet amit szeretnél továbbfejleszteni, kiteljesíteni és az emberek szolgálatába állítani?????

Keress egy tanítómestert. Vannak ilyenek, csak jól nézz körül, nehogy valami szélhámos karjaiba fuss!

Keresd fel a boszorkányszövetséget, hátha tudnak segíteni. Ezt most komolyan mondom. Saját magad ura vagy, náluk megtanulhatod aképességeid fejlesztését, de mégis a magad ura lehetsz, úgy bánhatsz az érzékeiddel ahogy Te akarsz! Aztán csak ügyesen, okosan használd! Tudod: bármit megtehetsz, de nem árthatsz senkinek!

Sok sikert!

Adj majd visszajelzést! Köszi!

2009. márc. 6. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy ezt hogyan tudod kihozni magadból, azon múlik, hogy milyen jellegű képességed van. Pl. ha van gyógyító erőd vagy hiszel a szellemvilágban és ezzel kapcsolatos a képességed, jelentkezz a Táltos Iskolába, hogy továbbképezzenek. www.taltos.hu a címük. Ők tudtommal nagyon sokféle dologgal foglalkoznak.
2009. márc. 6. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:

én vagyok az aki tudja, de nem mondja el :) ha annyira akarod elmondom, csak nehogy a többiek hülyének nézzenek érte...nos van rá még egyszerűbb módszer,nem kell semmilyen csoporthoz tartoznod hozzá... kb 10 év alatt dolgoztam ki a megérzéseim alapján az agykontrollból kiindulva... elmentem egy gyermek tanfolyamra,akkor még 10 éves voltam.Akkor még pár évig azokat a gyakorlatokat használtam, amiket ott megtanítottak (már önmagában is hasznos volt), de olyan 14-15 éves korom környékén felmerült bennem ugyanaz a kérdés, ami benned. Elgondolkodtam rajta, hogyan lehetne kiaknázni az agyunk rejtett képességeit, amik megvannak ugyan mindenkiben, de az emberekből kitörlődött és csak tudat alatt maradt meg minden (ezt érezzük mi megérzésnek). Ami kell hozzá, az agykontrollos alfa szint elsajátítása (ehhez azt tanácsolom menj el egy tanfolyamra, mert könyvből sose tanulod meg), és rengeteg fantázia! Alfa szinten az agyad olyan energiákat tud képezni és olyan hullámokat bocsát ki, amivel nem csak a saját tested, jövőd tudod alakítani, de a környezetét is, vagy esetleg a környezetedben lévőket (persze ezt ne úgy képzeld el mint a jedi trükköket :D inkább tudat alatti sugallatnak mondanám). Onnantól kezdve, hogy lejutsz alfa szintre, ott a képzelőerőd segítségével kell motiválni az agyad és a tudatalattidat. Ez így bonyolultnak tűnik, de mondok egy egyszerű példát: Régebben nagy rpg játékos voltam és ott rengeteg barátra tettem szert. És volt egy ember, a mentorom, akiért kis tiniszerelmesként rajongtam és egész nap azt vártam, hogy feljöjjön a szerverre és beszélhessek vele. De nem jött. Akkor én úgy döntöttem, kipróbálok egy új elmetrükköt. Lementem alfába és behívtam magamhoz a kérdéses személyt.Elképzeltem hogy ott áll előttem teljes valójában és hallja amit mondok. Elmondtam neki, hogy nagyon szeretnék vele beszélni, és nagyon szeretném ha feljönne. Könyörögtem neki legalább 10 percig. Utána meguntam és visszajöttem. Felmentem a szerverre és lám csak, ő ott volt és engem várt. Kérdeztem miért jött fel... és tudod, mi volt a válasz? Ez: Aludni akartam, már készülődtem lefeküdni, de aztán valamiért úgy éreztem, előtte még fel kell jönnöm ide.

Elgondolkodtató, nem? Sajnos ahhoz, hogy az egészet leírjam, nagyon nagyon sokáig kellene itt gépelnem neked és elolvasni is fárasztó lenne, de ha nagyon szeretnéd, küldj egy e-mailt és tedd fel benne a kérdéseidet, mindenre elmondok majd egy kidolgozott technikát, amivel elérheted. Sajnos vannak emberek akik ezért engem is, téged is bolondnak fognak nézni... engem gimnázium első osztályában boszorkánynak csúfoltak, mert látom az aurát. Pedig ezt is megtanulhatja bárki akár egy hét alatt. És ugye az aurája sokmindent elárul egy emberről.Azóta itt vagyok 20 évesen és érdekes módon a korosztályombeliek már nem csúfolnak, hanem azt kérik, tanítsam meg nekik :) Mellesleg én sem járok még ott ahol szeretnék :) De sokat gyakorlok, kísérletezek... pl szellemeket, vagy rossz eseményeket már simán megérzek alfa nélkül is napközben bármikor. Pl tegnap egy megérzés miatt ugrottam le a vonatról az utolsó pillanatban, holott egyetemre kellett volna mennem. Kiderült hogy a vonat útközben lerobbant :) egy társam utazott rajta, ő mesélte el.

És azoknak akik belém akarnak kötni valahol: mindezt amit leírtam, csak a saját módszereim, gondolataim és tapasztalataim alapján tettem! nem vagyok én se mindenható, én se értek még sokmindent, ezek csupán az én elképzeléseim és nem akarom senkire ráerőszakolni... de ha úgy látom majd, sokmindenkit érdekel, jobban ki fogom dolgozni az egész rendszert, ami alakulóban van bennem(ugyanis eddig csak a magam szórakoztatására csináltam)

2009. márc. 7. 10:49
 14/16 anonim válasza:
Ezt nehéz megválaszolni, mert mindenkinek mást jelent az, hogy " szuperhős " . Erre tudok is nagyon jó példát. Aki ismeri a Megtorló című filmet, annak bizonyára megvan a véleménye a főszereplőről. És ugye valaki úgy gondolja, hogy csak egy kegyetlen gyilkos, de valaki úgy gondolja, hogy " szuperhős " . Szerintem a Megtorló az élőben még elis képzelhető.
2009. okt. 2. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
érdekes
2012. aug. 11. 02:17
 16/16 anonim válasza:
igen léteznek ésnis egy szájhős vagyok gondolom te is
2019. nov. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!