Lehetnek szuperhősök a világon, vagy valaki
megpróbálkozott már vele?
2009. márc. 6. 10:38
Szuperhős max. egy 10-12 éves akar lenni, aki azt hiszi, hogy egy ember egyes egyedül megválthatja a világot. Aztán jön a nagy felismerés pár év múlva, hogy hoppá, hát ez nem így működik...biztos, hogy már próbálkoztak vele, mert mindig vannak önjelölt szuperhősök, de ha valamelyik is vitte volna valamire, tudnánk róla. Batman meg Superman a valóságban nem létezhet...ilyen szélsőséges igazságosztó szerep demokráciákban úgysem működik.
2009. márc. 6. 11:10
3/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, ez tényleg így van...köszönöm, hogy megeerősítetted.De lehetnek amúgy valakinek mentális képességei?vagyis lehetőket képezni?van erre egy külön kérdésem szeretném ha ott adnátok rá választ.köszönöm.és ez jó.
Terézanya is szuperhős volt, Lady Di is szuperhős volt, és van még sok-sok hétköznapi szuperhős.... például a gyereküket egyedül nevelő szülők, az olyan emberek akik figyatékosságuk ellenére is küzdenek és hatalmas kitartással csinálnak valamit és nem kezdik el sajnáltatni magukat....
Csak éppen nem tudnak repülni, vagy tízmétereseket ugrani.
2009. márc. 6. 13:21
*fogyatékosságuk
(bocsi, mellényúltam)
2009. márc. 6. 13:22
6/16 A kérdező kommentje:
Hát szóval akkor szuperhősök nem léteznek, és ha próbálkoznak is vele 10-12 éves gyerekek majd megvilágosdnak és abba haggyák.ennyi.értem.köszönöm.rendesek vagytok.de a mentális erő még mindig fent van.:D
13:21-es vagyok.
O.K., elsőre nem jött le, hogy a gyerek miatt kérdezed.
Viszont ha gondolod, szerintem nem is olyan nagy baromság amit írtam, ugyanis komolyan gondolom, hogy ezek az emberek igenis hétköznapi szuperhősök, hiszen az élet nehézségeivel kell megküzdeniük. Repülni ugyan tényleg nem tudnak.
Minden ember aki környezettudatosan él és figyel a környezetére (természetre, emberekre, állatokra, egyébre) már maga is hős. Igen, létezik a hős.
A tűzoltók is hősök. A rendőrök is hősök. Az óvónők, tanárok is hősök... más-más szempontból.
Gondolj csak bele! Van benne valami, igaz?
2009. márc. 6. 17:01
mentális képességek léteznek, és lehet őket felszabadítani, fejleszteni... de nem fogsz repülni és lézersugarakat lövöldözni a szemedből :) de esetleg olyan szintre felfejleszheted magad, hogy az empatikus képességeid még erősebbek legyenek(gondolatolvasás,érzelmek megérzése, rossz dolgok megérzése előre, sugallatok helyes döntésről, egészséged fenntartása, vagy könnyebb gyógyulás betegségekből, esetleg mások gyógyítása, mások gondolatainak befolyásolása, stb. ) magyarul az úgynevezett hatodik érzéked fejleszheted :)
2009. márc. 6. 17:06
11:10-es vagyok: szerintem vannak olyan emberek, akiknek vannak bizonyos szintű mentális képességeik. Ez abszolút összefér a vallással is. De szuperhősök a szó szoros értelemben nincsenek. Egyébként a Teréz anyás példa jó volt, de ő sem tudott mindenkin segíteni persze. Egy ember sem mehet túl bizonyos határokon, mert nincsenek szuper képességeink. Magyarul mindenki emberből van.
2009. márc. 6. 18:40
10/16 A kérdező kommentje:
Igen.A 6. érzék.Csodállom.Azt mondják bennem sok van.Hogyan tudnám magamból kihozni?Egy valaki tudja, de nem mondja el.
Kapcsolódó kérdések: