Miért érzem úgy, hogy kerül a haverom?
Eddig nagyon jóba voltunk, ő hívott engem én is őt stb stb... Az utóbbi 2 évbe nagyon jóba lettem vele, előtte talán nem is annyira, mindent tudunk egymásról szinte. Nyáron is nagyon gyakran vagyunk együtt. Az a helyzet, hogy mostanába nem is hív, csak én szoktam és nem értem, hogy mitől lett ez. Igaz ugyanúgy tudunk találkozni meg minden és ugyanúgy viselkedik, de úgy érzem ha én nem hívnám, akk neki tök 8 lenne. Mindig is ez volt velem, soha nem volt könnyű a barátkozás, egy darabig jóba vagyok valakivel, utána meg valami miatt megszakad... Hogy tudnék ezen változtatni, hogy jöhetnék rá a hibámra? Mert nem értem... Ilyen korba ez gyakori?
Köszi a válaszokat!
16/F
Én most pont ebben a helyzetben vagyok, vagyis majdnem. Megértelek :( Valószínűleg igazad van, ilyen korban az emberek gyakran váltogatják a barátaikat, legalább is bizonyos emberek...
18/L
Nemrégiben én is hasonlóan kétségbe estem. Nyáron sülve-főve együtt voltunk, most meg már havonta kb egyszer ha látom, akkor is én keresem. De végülis oskola van, neki irtósokat kell tanulnia, a hétvégém fele meg mindig elszáll a család miatt, a másik felén nekem is tanulnom kell, esetleg megyek bulizni.. Ritkán érünk rá. Elég hullámvölgyszerű emiatt az egész. Ennek ellenére nagyon jóban vagyunk. Természetesen ha nagy baj lenne, vagy szükségünk lenne egymásra mindketten hagynánk csapot-papot, és rohannánk segíteni egymásnak. Remélem nálad is csak valami hasonló dologról van szó, és nem fogod elveszíteni a legjobb barátodat!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!