A kolléganőmet idegesíti ahogy nevetek! Emiatt szinte már alig van jókedvem a munkahelyemen. Ne foglalkozzak vele?
Szóval elég hangosan nevetek, de nem direkt, hanem tök véletlen kezdek el röhögni, nincs benne semmi rájátszás, egyszerűen csak jön. Viszont az egyik munkatársam ilyenkor meg tudna ölni a szemeivel. Annyira zavar, igyekszem magam visszafogni, már alig nevetek.:S Bár még így is néha elő szokott fordulni, ő olyankor nagyon csúnyán néz rám, persze egyből elmegy a jókedvem.:(
Hogyan tudnék visszafogottan nevetni valamin?
Tudom, hogy apróságnak tűnik, de én már emiatt teljesen befordulva megyek dolgozni.
Csak normális válaszokat várok!
Szia!
Ha olyan a szitu, nevess nyugodtan. Inkább hallgatnám más jókedélyű nevetését, mint más savanykás megjegyzéseit, állandó panaszáradatát...vagy fancsali képét.
Nehogy emiatt legyen rossz kedved!
Üdv! :D
én biztos nem foglalkoznék vele, miért akarsz neki megfelelni? gondolom azért te is érzed, hol a határ és vissza tudsz ezek szerint fogni magadból, ha nagyon kell.
Vannak emberek, akik engem is idegesítenek alapból, pedig szinte alig ismerem őket, szerintem ez természetes, kerülöm őket és ennyi. A véleményükre meg soha nem adnék. Kénytelen lesz megszokni téged, nehogy már miatta ne érezd jól magad.
Hát szerintem ne fogd vissza magad, ő nem a főnököd, majd megszokja, ha meg nem az se zavarjon!!
Tanuljon toleranciát az iylen, én biztosan leszrnám!!
kérd át magad másik szobába :)
Ha csak ezt az egy nőt zavarod, akkor a nőben van a hiba. ha mást is, akkor valószínűleg benned.
Ha pofákat vág, nyugodtan be is szólhatsz neki :) mondjuk, látom megint rosszul sikerült az éjszakád, vagy hasonló, akkor többet nem fog látványosan utálkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!