Emailben megfenyegettek, hogy a munkahelyemen alámtesznek, illetve fenyegőznem, hogy rámküldik az Apehet stb. hasonló dolgokkal. Mit tegyek?
Hozzáteszem, az illető nekem tartozik néhány ezer forinttal, és minekután mertem szólni, hogy szeretném a pénzemet, ellenben a feketelistára kerül a neve (nem fizetők névsora bizonyos oldalakon), ezekkel fenyeget.
Mit tehetek? Ha beváltja ígéretét, feljelenthetem becsületsértésért vagy valamiért?
Milyen dolog az, hogy még én vagyok jószívű... és be akar mocskolni a munkahelyemen és ilyenek?
Először is mentsd el, és nyomtasd ki.
Aztán közöld a drágával, hogy megteszed a szükséges jogi lépéseket.
Többet ne írj, majd rájön magától, hogy az e-mail után le lehet nyomozni, és volt olyan ostoba, hogy írásban fenyegetőzött.
:(
Ha a munkahelyeden kárt okoz, akkor ezt a levelet meg tudod mutatni a főnöködnek, és újabb feljelentést tehetsz, károkozással megtoldva.
Gondolom, az APEH legfeljebb kellemetlenséget okozhat, minden rendben van. ;)
Amúgy nem ritkán először lemeózzák a feljelentőt.
Köszi a válaszokat!
Mit tehet a jogász? Van ennek anyagi vonzata is?
Valóban feljelenthetem?
Nem a pár ezer forintról van szó, hanem erről a stílusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!