Hazudozik, csal, a munkatársatok?
Figyelt kérdés
Nekem igen. Együtt jöttünk a céghez pár hónapja, és annyit kell tudni, hogy termelésnek dolgozunk. Ő mellett is van egy régi ember, és melettem is, külön mászakba járunk. Két fő feladat közül sokszor nem látja el az egyiket rendesen, nem gondol bele, hogy ha ő nem gyártja le abból a dologból a db számot, az hiányozni fog. És ő állítja, hogy megcsinálja, és tudomásomra jutott, hogy rámfele mutat, hogy én nem csinálom meg. Bár a többiek is tudják, hogy sunyizik, hiszen a másik dolognál is többet ír be mint amit még a régiek sem tudnának megcsinálni, mégis azt érzem, nekem sem hisznek, pedig én nem is merném ezt eljátszani. A főnökasszonyunk ismerőse neki, ráadásul még fiatalabb is nálam a srác, mégsem akarok nekiállni, hogy mért hazudozik a káromra. Hogy érdemes ezt megoldani konfrontálódás nélkül? Köszi a válaszokat.2011. ápr. 25. 09:15
1/5 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet...
Van egy öreg aki menni is alig bír de hamarabb kész van a darabszámmal mint a gyorsabb fiatalok.
Nekünk könnyebb a helyzetünk mert mi nem csinálunk egy műszakban max 20-40db-ot.
ti mennyit csináltok egy műszakban?
2/5 A kérdező kommentje:
itt nagyobb db számok vannak. aminél csal ott az enyimre hagyatkozva nem csinál, mert a termelésnek megvan az a bizonyos 60 db ami kell, a másik dolognál meg olyan 1600-at is beír, miközben a régi gyakorlott nemtud max 1400-at. szóval..... de mondom nem is ez a baj, hanem, hogy egy kalap alá vesznek mindkettőnket, és olyan csapdába érzem magam, mert nem tudom magam kimagyarázni, meg ha már magyarázkodsz, megette a fene az egészet.
2011. ápr. 25. 09:36
3/5 anonim válasza:
Mikor szokott ez kiderülni?
Mert én a helyedben "vennék ki" 2 hét táppénzt......
Ha egyedül dolgozik azon a gépen és akkor is hiányzik akkor nyilván ő csal.
Vagy ha raknak be mellé mást akkor is fog hiányozni darabszám akkor megint csak ő kerül sz@rabb helyzetbe.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez benne a poén, hogy tudják végül is a többiek is, és rá is lett szólva, sőt a főnöknek is jelezve volt, de olyan típus, hogy nem arra megy, hogy inkább többlett legyen valamiből, hanem ha látja, hogy amit én csináltam elég, akkor ő nem csinálja meg, vagy ha csinálja is, nem eleget, tehát nekem kell utána csnálnom még. Csak ezek a régiek is, jönnek azzal a sráccal állandóan, aki elment mielőtt mi jöttünk, hogy az két napra valót is megcsinált, és még nekik is kiment segíteni. Én is igyekszem, de nekem kicsi a kezem, és nekem tovább tart azt a melót megcsinálni mint nekik. De én legalább megcsinálom, de a társam meg nem. Tudom az kéne, hogy két szék közé szorítani, és kérdőre vonni, de feszültséget szülne, azt meg nem akarok magamnak. Ha nem lennék ott, kénytelen lenne megcsinálni, úgysem derülne ki így. Csak látja, hogy van egy marha aki megcsinálja, akkor ő miért tenné?
2011. ápr. 25. 10:28
5/5 anonim válasza:
"
Csak látja, hogy van egy marha aki megcsinálja, akkor ő miért tenné?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!