Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, ha a...

Szerintetek az gáz, ha a barátom nem szereti a táncolós helyeket, inkább a kocsmákat, meg a koncerteket?

Figyelt kérdés

Mármint nem az gáz, hogy ezeket szereti, hanem, hogy nem ugyanazt szeretjük. 5 hónapja vagyunk együtt, most, hogy jó idő van és jön a nyár, én biztos sokat fogok bulizni ilyen szórakozóhelyeken, de ő meg már most mondja, hogy megyek a sok diszkós barom közé, meg ilyenek. De szerintetek ez miért baj? Mármint én inkább táncolni szeretek, meg tombolni, nem inni valami füstös helyen, de attól még én se szólok be neki. Ebből lehet később konfliktus?

18/L

2011. ápr. 22. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyébként jut eszembe, ha szerinted egy koncerten nincs tombolás, az rég rossz. Egy tánc sem hasonlítható egy jó koncerthez :)

Lehet, hogy azért mond neked ilyesmiket, mert pl. koncertezni, kocsmázni az ember a haverokkal megy, kocsmába főleg beszélgetni egy jót. Discoba meg mindenki tudja, hogy rázzák magukat az ismeretleneknek hulla részegen a 14 évesek is. Lehet, hogy csak félt tőled más pasiktól, vagy ilyesmi.

2011. ápr. 22. 19:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Abban értünk egyet, hogy ő művészeti szakon van, és én is művészeti egyetemre készülök, imádunk alkotni, mindketten szeretjük az irodalmat, a verseket, a festészetet. Emiatt hasonló az életfelfogásunk is. Ja, és nem vagyok diszkós lotyó, eddig még mindenki azt mondta, hogy kulturált, értelmes lány vagyok, tehát nem kéne beskatulyázni.
2011. ápr. 22. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is meg kéne neki mondanod, hogy te sem szólsz be neki, hogy ő hogy kapcsolódik ki, de ezt ő se tegye. Megváltozni egy fiúért sem éri meg, viszont vannak kompromisszumok is.

Egyszer egyszer jöjjön el veled discoba, te pedig koncertre! Lehet, hogy pozitívan csalódtok és szerintem úgyis az számít, hogy együtt vagytok, nem pedig, hogy hol.

L/19

2011. ápr. 22. 23:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha még nem jöttél volna rá.A fiúk nem szeretik a táncos helyeket,csak azért mennek mégis,mert ott tudnak összejönni lányokkal.Mivel már rád talált,számára abszolút felesleges dolog,hogy egy zajos helyen lötyögjön.
2011. ápr. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!