Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, ha a...

Szerintetek az gáz, ha a barátom nem szereti a táncolós helyeket, inkább a kocsmákat, meg a koncerteket?

Figyelt kérdés

Mármint nem az gáz, hogy ezeket szereti, hanem, hogy nem ugyanazt szeretjük. 5 hónapja vagyunk együtt, most, hogy jó idő van és jön a nyár, én biztos sokat fogok bulizni ilyen szórakozóhelyeken, de ő meg már most mondja, hogy megyek a sok diszkós barom közé, meg ilyenek. De szerintetek ez miért baj? Mármint én inkább táncolni szeretek, meg tombolni, nem inni valami füstös helyen, de attól még én se szólok be neki. Ebből lehet később konfliktus?

18/L

2011. ápr. 22. 18:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Már van, de ez a kettőtök dolga.
2011. ápr. 22. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Hát én meg csak koncertekre megyek táncolni!

Neked az a bajod, hogy előitéleted van. Képzeld egy kocsmabulin nem csak ülni és iszogatni lehet, hanem táncolni is. Pl. én nem voltam egy olyan AB/CD kocsma koncerten sem, ahol a közönség ne tombolva táncolt volna.

Szerintem beszéld meg a barátodra, hogy vigyen el ilyen kocsmás koncertre, ezek nagy bulik szoktak lenni. És a barátnőm is velünk szokott jönni aki pedig a diszkó felé jobban húzz. 21/L

2011. ápr. 22. 18:09
 3/14 anonim ***** válasza:
A barátommal is ez volt a probléma,hogy járta a kocsmákat meg a koncerteket.És az lett a kapcsolat vége 4 hónap után,hogy megcsalt az egyik koncerten.Ő mondta el.
2011. ápr. 22. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:

"megcsalt az egyik koncerten"

???

ott kufircolt a parketten? ez igen.

2011. ápr. 22. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Koncerten igen,kérlek.:) és nem voltam el vele,tehát nem tudom,hogy hol kufircolt.
2011. ápr. 22. 18:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Parkett a koncerten?Lehet.De szerintem előbb valamerre vitte a csajt.Lehet,hogy a kocsiban,vagy az istentudja,hogy hol.
2011. ápr. 22. 18:13
 7/14 A kérdező kommentje:

"Neked az a bajod, hogy előitéleted van"

Ez hülyeség, sehol nem írtam ilyet. Nem tudom, miért nekem van előítéletem, mikor a barátom szól be nekem. Én azt szeretem, ő meg ezt. Én sem akarom őt átformálni, de ő meg már most kifejezi a nemtetszését.

2011. ápr. 22. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog. Mondd meg neki, hogy te se szólsz bele abba, hogy ő hová megy el szórakozni, és ő se szóljon be neked.

Nálam az volt, hogy az exemnek járt minden pénteken a sörözés a haverjaival (ahová én nem mehettem, merthogy pasis este - ezzel nem is lett volna gond), viszont én már nem mehettem el sehová péntekenként. Ennek ellenére elmentem néha a barátnőimmel, utána persze kaptam a fejemre. Megmondtam neki, hogy én se szólok bele abba, hogy ő hogyan tölti a péntek estéit, de akkor ez legyen kölcsönös. Az lett a vége, hogy dobtam, mert nem fogta fel.

Ami jár neki, az jár neked is. Ha nem érti meg, akkor ennyi.

2011. ápr. 22. 18:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy elismert párterapeuta írta egy könyvében (sajnos a nevét nem tudom), hogy amelyik házaspár együtt teniszezik, az együtt is marad.

Tény, hogy a különböző érdeklődésnek még önmagában nem kellene konfliktusforássnak lennie. De ha ennyire más az ízlésetek, mi tart titeket össze? Mert a szexnél, meg hasonlóknál sokkal fontosabb az hosszútávon, hogy a kedvelt időtöltésetek ne külön program legyen másokkal, hanem egymással osszátok meg.

32/N

2011. ápr. 22. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem baj, csak én sem értem, ha ő mondjuk a rockot szereti, te meg tiestot és a discot, akkor pl. mi másban értetek egyet? Mert az ilyen párok nem csak ebben szoktak különbözni. Sosem értettem egyébként ezt.

Mindenesetre ezért nem kezdek discosokkal :) Na meg azért, mert még sosem láttam normálisan kinézőt közöttük, de ez más kérdés :D

2011. ápr. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!