Miért melegezik le a metrosex srácokat? Ismerek párat, és a világ legnagyobb heterói!
A túlzott igényesség gerjeszt egyfajta irigységet vagy mi az oka ennek?
Egyáltalán az igényességet hogyan hozzák össze a lányossággal is?
Na meg miért is baj, ha egy fiú extrém módon igényes magára? Nekem alap, már elnézést a nem metro fiúktól.
de már megint miért azonosítod a nőiességgel ? :((
pont semmi köze hozzá sztem ...
Miért ne lenne köze a lányossághoz? Azért is a neve metroszexuális. Egy feminim férfi, vagyis egy férfi, aki jellemzően női eszközöket vet be a hódításhoz és így lesz "egzotikusan" feltűnő a kínálatban. Olyasmiket használ - szájfény, körömlakk, szőrtelenítés - amiket eredetileg arra találtak ki, hogy egy nő a nőiességét, női jegyeit emelje ki vele.
Nem azt írtam, hogy meleg lenne ettől, hisz nem a férfiakat akarja meghódítani.
Ez divat. A rokokóban is smikelték magukat a férfiak és hordtak magassarkút. Vannak kultúrák (sőt állatfajok, de ezt most hagyjuk), ahol férfiak a díszesebbek.
Az csak az én személyes értékrendem, hogy nekem ez nem vonzó, mert én vágyom a párkapcsolatomban a (saját kultúrámban) "teljes jogú" női szerepre. Egy metroszex férfit így nehezen tudnék elképzelni a gyermekeim apjának, mert nem azt a férfiképet közvetíti, ami nekem "a férfit" jelenti.
A szexuális részére értettem. Az "akármilyen" szexuális kifejezések pedig nem mind arra vonatkoznak, hogy az illető a szexualitáshoz, azaz a nemiséghez miképp viszonyul?
Arról pedig tarthatsz közvélemény-kutatást, hogy mik egy nő és egy férfi sztereotip jellegzetességei... De mint írtam (szerintem teljesen normálisan, toleránsan) , egyéni ízlés kérdése: én nem ítélem el, de nem választanám. Csak megpróbáltam válaszolni a "Miért melegezik le a metrosex srácokat?" kérdésedre, hogy szerintem miért.
Hol van nálatok? :)
értem, jó hát én értékelem, h igyekszel válaszolni, sőt, igazad is lehet amúgy a sztereotípiákat illetően, na csak sztem ez nagyon réteg-függő, és mostani fiatalok igen nagy %-a azért így gondolkodik és nem a szőrös mellkas teszi férfivé (ahogy egy ismerősöm mondta, nem a Charles Bronson típus a férfi ma már, és ezzel tök jól megfogalmazta)
DE! Mintha genetikai oldala is lenne ennek, ugyanis mostani tizen-, huszonévesek mintha eleve sokkal de sokkal kevésbé lennének úgy alapból is szőrösek, sőt hát nem egy 20 körüli fiút ismerek, akinek nagyjából egy szál szőr nincs a testén (és nem azért, mert borotválja).
Hát érdekes egy jelenség ez nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!