Szerintetek az egyedüllét feltud érni a világ egyik legnagyobb fájdalmával?
úgy értem, hogy szerintem borzasztó dolog az ha valaki egyedül van és nincsen senkie (nem szerelemre gondolok)
Úgy gondolom ez a legrosszabb dolog...jól gondolom, vagy csak hülyeségeket makogok?
Bolondság:)
Attól még lehetsz boldog,hogy nincs senkid..szerezhetsz barátokat.
És a betegség(halálos,különleges betegségek) nagyobb szenvedés..lelkileg is,meg mindenhogyan!
Is-is.
Nagyon sokszor vagyok én is egyedül.De nem mindig érzem magam magányosnak.
ha van valami bajom, (betegség, lelki dolgok)akkor nagyon rossz.De egyébként nem.
nekem csak érdekbarátaim vannak,pedig elég könnyen barátkozom....
A Falumban nem nagyon van kivel barátkozni...itt ilyenek az emberek...
Egyébként én már hozzászoktam és így érzem jól magam...
Szerelmi gondjaim hála a jó égnek nincsenek,mert nem is akarok szerelmes lenni(magánügy),szóval ilyen "apróságok" miatt nem kell aggódnom...
Ha mégis vannak gondjaim magamban megoldom...ennyi !
Én megőrülnék ha teljesen egyedül lennék, ha nem lenne kivel beszélni.
Így is egyedül érzem magam mert a haverok sz@rnak rám, egész nyáron nem hívtak sehova, amúgy is kevés haverom van.
Most csak a családom van nekem.
csak onnan jött a kérdés, hogy vollt egy időszak, mikor egyedül voltam és az szar volt.
nem vagyokk ego és nem is "sajnáljatok meg" miatt mondom.csaki a kérdésT IS NAGGYÁBÓL UGY ÉRTETTEM, HOGY EGYEDÜL,nincs akire számíthatsz, nincs akivel beszélgess, senki nincs aki megértene. Kiváncsi voltam, hogy ez az érzés felér e bármilyen emberi rosszindulattal vagy hasonlókkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!